Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skjern

Jeanette, udgivet d. 30. november, 2020

Nu skal vi holde fast ved stabiliteten.

Inden fredagens udekamp mod Bjerringbro-Silkeborg blev det efterlyst at holdet på næsten alle parametre skulle tilbage til den stabilitet, der ellers har kendetegnet mandskabet.

Det var tilfældet i sidste hjemmekamp mod GOG, hvor vi var 1 mål fra point og det blev også tilfældet i fredagens opgør mod BSH, som endte uafgjort 30-30, efter en flot holdindsats over hele linjen.

Kampen mod BSH var lige hele kampen igennem og der var aldrig mere end 2 måls forskel på de 2 holds scorer.

Efter 17-16 til hjemmeholdet ved pausen, var vi i front det meste af 2. halvleg, hvor vi også fik prøverne på Salah Boutaf talent at se flere gange. Vi var hele halvlegen inde i kampen om point, selvom især Nicolai Øris var slem ved os med nogle meget skarpe afslutninger, som vi ikke kunne dæmme op for.

I målet for BSH stod den tidligere Skanderborg målmand Kasper Larsen én af sine store kampe med hele 15 redninger.

Til tirsdagens kamp mod Skjern, som efter deres sejr over Mors/Thy i fredags, fik tanket lidt selvtillid på kontoen, som holdet havde tæret meget på i de senere kampe.

Skjern mangler Anders Eggert som er ude, men holdet har stadig mange klassespillerne. Vi skal være klar fra start, hvis vi skal have chancer for at få revancheret vores store nederlag i Santander Cup kvartfinalen, hvor vi måtte forlade Skjern Bank Arene med et minus på hele 13 mål.

Vores første kamp i turneringen mod Skjern endte med en 3 måls sejr.

Der kan være nogle spillere der er tvivlsomme til dagens opgør, da både Nicolaj A. Nielsen og Kristian Bonefeld begge måtte forlade kampen inden slutfløjtet i Silkeborg.

Unge Frederik Sommer Arnoldsen havde et indhop i BSH-kampen og fik dermed sin debut.

Kampen spilles kl. 20:00 og vises på TV 2 Sport.

Jens Christensen

Morten Balling, Foto: Ole Nielsen.
Website Security Test