Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skjern – Santander Cup kvartfinale

Webredaktør, udgivet d. 9. november, 2020

Knald eller fald kamp.

”Søndagens træning har været rigtig god”, siger Nick Rasmussen, efter at alle igen har kunnet været samlet efter sidste kamp mod Fredericia Håndboldklub.

De unge spillere har været til landsholdsamling, og det er første træning, hvor målmand Andreas Haagen kan være med. Han har sammen med bl.a. Magnus Haubro også været til landsholdsamling.

Det er en knald eller fald kamp som venter mod Skjern i Santander Cup kvartfinalen og alle glæde sig til at komme i gang igen. Efter Santander kampen kommer GOG på besøg på vores hjemmebane i lørdags kampen på TV 2 kl. 16:10.

Alle mand udover Kristoffer Laursen er klar og der har været god tid til at arbejde med de ting der fungerer, men som kan forfines. Samtidig har det været muligt at se nærmere på de steder hvor der har været svagheder – ”vi har kunnet nørde lidt med det”, som Nick Rasmussen udtrykker det.

Skjern er en rigtig vanskelig modstander, men et hold vi i en længere periode har spille rigtig godt imod og opnået flotte resultater mod – både i turneringen og i Santander Cup. Der kan ikke være megen tvivl om hjemmeholdets ambitioner, de vil meget gerne med i det fine selskab der bliver kaldt på banen til Final4 2021. Skjern har ikke være med de to forrige år. P.t er arrangementet planlagt til at blive afviklet efter den igangværende turnering i juni 2021 i Herning. Første gang Skanderborgs herrer optrådte i Final4 sammenhæng, var det netop Skjern vi slog ud i vores vej dertil.

Hjemmeholdet havde en sløj start på turneringen med 2 nederlag, men derefter har holdet været inde i en rigtig god stime med lutter sejre, bort fra den sidste kamp, hvor rækkens nr. 1 Aalborg tog de 2 point med sig hjem.

Skjern holdet er i høj grad bygget op omring Jesper Konradsson og Eivind Tangen. På stregen har Jonas Tidemand klaret det rigtig fint som afløser for skadet Bjarte Myrhol.

Jens Christensen

Thomas Sommer Arnoldsen. Foto: Ole Nielsen.

Website Security Test