Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Randers HK

Webredaktør, udgivet d. 13. november, 2020

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Skanderborg Håndbold – Randers HK, lørdag 14/11 kl. 13.30 i Fælledhallen

Lørdag eftermiddag venter Randers HK, i endnu en hjemmekamp. Vi fik sidste lørdag endelig den sejr vi i flere kampen synes vi har haft muligheden for at tage, det var derfor forløsende endelig at få point på kontoen. Sejren sidste weekend giver uden tvivl noget ro og selvfølgelig også en tro på tingene og det vi går og arbejder med. Det var en helt igennem god kamp, hvor vi ikke lod os stresse til trods for et par hurtige Horsens scoringer i 2. halvleg.

Sidste lørdags resultat skal dog ikke være en sove pude og vi har derfor arbejdet stenhårdt hele ugen på at gøre os bedre til Randers kommer på besøg. Der venter uden tvivl en  svær kamp. Randers har spillet et meget flot efterår og præsteret godt i mange kampe og bejler lige nu kraftigt til slutspillet. Derudover formåede de at presse København håndbold i forlænget spilletid i kampen om Finalfour pladsen.

Randers HK har op til denne sæson skiftet en del ud, og blandt andet hentet den tidligere Skanderborg profil Sidsel Mejlvang til klubben der sammen med Mai Kragballe driver holdet frem.  

Det handler om for os at kunne stå imod Randers’ skarpe kontrafase. Dernæst skal vi forsøge at bremse deres tempofyldte angrebsspil, vi havde sidste lørdag succes med at stabilisere vores forsvar og det bliver  også enormt vigtig mod Randers. Vi skal være parate til at tackle igennem og få lavet nogle spilstop hvis vi skal have en chance for at få stoppet deres angreb. Dernæst skal vi spille med tålmodighed mod et aggressivt Randers forsvar der uden tvivl vil forsøge at stresse vores angreb mest muligt. 

Vi er klar til at kæmpe for hver en lille mulighed der må ligge i kampen. Det er vigtigt for os at vi kan stå i mod det tryk de kommer med og vi har brug for alt den opbakning vi kan få.

Vi ønsker alle en rigtig god kamp.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Vi glæder os til at byde Randers HK velkommen i Fælledhallen, hvor vi pga. Covid-19 højst lukker 500 personer ind. Derfor gælder det ifølge officielle retningslinjer blandt andet, at kun hver anden stol må benyttes.

Kommer du? så husk at registrere dig på COVID-19 registreringslisten her:

Link: https://forms.gle/y1MVK2pTAa3kv4tr6

Covid-19 retningslinjer i Fælledhallen: Husk at holde afstand ved køb af billetter og sprit af inden du går ind i hallen for at finde din plads, hurtigst muligt.

Publikum opfordres til at blive siddende på deres pladser under kampen og udvise ansvarlig opførsel før, under og efter kampen.

Køb drikkevarer inden at du sætter dig og hold god afstand i køen.

Publikum opfordres ligeledes til at forlade hallen hurtigst muligt efter kampen og rydde op efter sig, så ingen andre skal røre ved øl- og/eller kaffebæger, foldeklapper og kampprogrammer osv.

Gæster der udviser symptomer på Covid-19 bør ikke møde frem, eller forlade spillestedet straks man føler sig syg.

Vi anbefaler at downloade appén “Smittestop”                                       

Husk at komme i god tid, så der ikke opstår for lang kø ved billetsalget.

Se retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen herhttps://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar?fbclid=IwAR1289X94CpbZsEEWRDBEXhvYhAUto0XvMpwVHpvr7k8kWi-OZD-G5TX7nM
I tilfælde af at der har været et udbrud af Covid-19 i hallen under en af vores kampe, vil vi gøre alt for at kontakte dig. Du kan dog for en sikkerheds skyld holde dig orienteret på vores hjemmeside.

Billet købes ved indgangen for 50,- kr. med kontanter eller MobilePay. Der udleveres et glas vin, vand/øl eller kop kaffe i salgsboden i hallen, ved fremvisning af billetten.

Når I forlader hallen efter kampen foregår det via den nærmeste nødudgang.
Dørene åbner kl. 12.30
Vi ses i hallen.

Website Security Test