Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt HIH

Webredaktør, udgivet d. 17. november, 2020

Optakt Bambusa Kvindeligaen, HIH – Skanderborg Håndbold, onsdag 18/11 kl. 18.00 i Sportscenter Ikast

Onsdag aften venter sidste kamp på denne side af pausen, når vi på udebane besøger HIH. HIH startede sæsonen ud med bulder og brag og så næsten skræmmende ud i starten af sæsonen. Siden er pusten dog gået lidt ud af ballonen og inden HIH i sidste runde fik hevet to point med hjem fra Horsens havde de ikke vundet en ligakamp i seks kampe i streg, hvilket absolut ikke er hverdags kost for HIH. Det er som altid med et norsk islæt i Ikast og denne sæson er ingen undtagelse hvor bagkæden styres af de tre nordmænd Ingvild Bakkerud, Helene Fauske og Stine Skogrand, der alle er eller har været inde omkring det norske landshold.

For os er det er altid en fornøjelse at møde gode hold. Vi kommer med to sejre i træk og for os bliver det en stor udfordring i at yde vores optimale for at kunne stå i mod det tryk HIH kommer med. Vi bliver uden tvivl udfordret på deres store skudstyrke samt deres fysiske stærke stregspillere.

Vi glæder os til en god kamp og vil lægge alt den sidste energi vi har i at præstere godt inden en velfortjent pause venter.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test