Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt HH Elite

Webredaktør, udgivet d. 6. november, 2020

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Skanderborg Håndbold – HH Elite, lørdag d. 7/11 i Fælledhallen kl. 15:00

Lørdag eftermiddag kommer Horsens på besøg, og her venter en spændende kamp mod et Horsens hold der måske ikke helt har ramt det niveau man inden sæsonen havde forventet. For Skanderborg Håndbold bliver det et gensyn med de to tidligere Skanderborg profiler Trine Knudsen og Celine Holst. Horsens har i en periode været uden deres svenske stjerne Melissa Petrén, men hun ventes at være tilbage på banen i kampen lørdag.  Vi har i de seneste kampe i stigende grad ramt noget af det spil som vi gerne vil spille, som hold, dog har flere af kampene været præget af nervøsitet.

Pigerne knokler og arbejder hver dag for at blive bedre, og hele tiden udvikle sig kollektivt og individuelt, den indsats de lægger for dagen giver os i trænerteamet en tro at vi til hver kamp kan levere en god præstation.

Vi vil kæmpe for hver en bold, og vise publikum at vi er taknemmelige for de bruger deres lørdag eftermiddag på at støtte og bakke os op.

Vi har ligeledes i de seneste kampe præsteret stærkt rent defensivt, og det håber vi kan hjælpe os til at finde lidt flere mål i kontrafasen.

Vi er klar til kamp lørdag. Det er ikke sikkert at et lokalopgør som dette bliver kønt, derfor handler det virkelig om at kunne fighte hele kampen og det vil vi gøre vores allerbedste for.

Vi ønsker Horsens, dommere og publikum en god kamp.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Kommer du? så husk at registrere dig på COVID-19 registreringslisten her:

https://forms.gle/AmYpUXWBrH1yMtg66

Covid-19 retningslinjer i Fælledhallen: Husk at holde afstand ved køb af billetter og sprit af inden du går ind i hallen for at finde din plads, hurtigst muligt.

Publikum opfordres til at blive siddende på deres pladser under kampen og udvise ansvarlig opførsel før, under og efter kampen.

Køb drikkevarer inden at du sætter dig og hold god afstand i køen.

Publikum opfordres ligeledes til at forlade hallen hurtigst muligt efter kampen og rydde op efter sig, så ingen andre skal røre ved øl- og/eller kaffebæger, foldeklapper og kampprogrammer osv.

Gæster der udviser symptomer på Covid-19 bør ikke møde frem, eller forlade spillestedet straks man føler sig syg.

Vi anbefaler at downloade appén “Smittestop”                                       

Husk at komme i god tid, så der ikke opstår for lang kø ved billetsalget.

Se retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen herhttps://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar?fbclid=IwAR1289X94CpbZsEEWRDBEXhvYhAUto0XvMpwVHpvr7k8kWi-OZD-G5TX7nM
I tilfælde af at der har været et udbrud af Covid-19 i hallen under en af vores kampe, vil vi gøre alt for at kontakte dig. Du kan dog for en sikkerheds skyld holde dig orienteret på vores hjemmeside.

Billet købes ved indgangen for 50,- kr. med kontanter eller MobilePay. Der udleveres et glas vin, vand/øl eller kop kaffe i salgsboden i hallen, ved fremvisning af billetten.

Når I forlader hallen efter kampen foregår det via den nærmeste nødudgang.
Dørene åbner kl. 14.00
Vi ses i hallen.

Website Security Test