Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt GOG

Webredaktør, udgivet d. 13. november, 2020

Der skal mere end en hovedrengøring til.

Der var ikke mange opløftende elementer efter nederlaget i Santander Cup til Skjern på hele 38-25 i tirsdags, efter 22-14 ved pausen.

Det som Nick Rasmussen hæfter sig ved, var det faktum at vi allerede på lørdag har muligheden for at vaske pletten væk, når GOG kommer på besøg lørdag kl. 16:10, en kamp som er udvalgt til lørdagens kamp på TV 2.

Kampen ude mod Skjern var kvartfinalekampen og kampen om deltagelse i Final4 for 3. gang. Rejsen sluttede brat i Skjern – vi kommer derved ikke med toget videre på vejen mod Herning i Juni 2021.

Der kom store pletter på vores ellers mange kendetegn, som plejer at bestå af godt forsvarsspil, sikkert angrebsspil med flere muligheder blandt vore sædvanlige afsluttere, men i denne kamp var vi ikke klar, hvilket betød at der er meget som skal revancheres mod GOG. GOG ligger p.t placeret som nr. 2 i ligaen, hvor vi har en placering som nr. 5.

I Skjern kampen blev de unge prøvet af og blandt de som gjorde det bedst og som kom over 3.00 i MEP var kun Thomas Sommer Arnoldsen og Hakún Teigum.

Det er en formstærk og meget stærk modstander vi står overfor i lørdagskampen. GOG hang efter i deres kvartfinalekamp, men mistede aldrig modet og troen, og i den forlængede spilletid sikre de sig sejren og adgangen til Final4 ved at besejre Ribe-Esbjerg med 34-33.

Spillere som Mathias Gissel, Simon Pytlick, landsholdstærke Emil Jakobsen og stregspilleren Anders Zachariassen fylder holdkortet flot ud. Selvom det er meget stærke spillere Nicolai Krickau har med sig, kan han endnu ikke få Morten Olesen på banen, som den mest toneangivende, da han stadig er skadet.

Jens Christensen

Website Security Test