Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Århus Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 18. november, 2020

Østjysk lokalderby.

Nick Rasmussen ser frem til torsdagens kamp på udebane mod Århus Håndbold. Det Østjyske lokalderby er normalt garanti for en god og underholdende kamp med masser af god fight og hurtigt spil.

Vi vandt den første kamp på hjemmebane relativt sikkert, vi havde en bedre start på turneringen end Århus, der dog er kommet virkelig godt igen. Senest vandt holdet en overraskende og flot sejr på udebane over Mors-Thy Håndbold. En kamp der blev vundet med 8 mål og som betyder at Århus stadig holder fast i det realistiske håb om at komme i slutspillet.

Holdet er p.t placeret som nr. 11 med 10 point og vi er placeret som nr. 5 med 13 point. Det er kun 4 point der skiller nr. 3 i ligaen fra nr. 11 – så det er tæt løb blandt de eftertragtede pladser.

Hjemmeholdet er ved at være spillet rigtig godt sammen, efter den store udskiftning før denne sæson, hvor spillere som Christoffer Bonde i målet har gjort det virkelig godt. Stregspilleren Frederik Børm, som efter sin flotte præstation mod Mors-Thy også kom på ugens hold. Unge Lukas Jørgensen er også en spiller der er på vej fremad, og satsningen med norske William Aar og svenske August Wiger er spændende bekendtskaber for dansk håndbold.

Vores eget mandskab kommer til kampen mod Århus med nederlag i de seneste 3 kampe. Kampene mod Fredericia og Santander Cup kampen mod Skjern var ikke godkendte præstationer, hvor imod 1 måls nederlaget i lørdags til GOG skete i en kamp, hvor vi kom tilbage på sporet, og helt klart skulle have haft det ene point.

Alle spillere meldes klar og vi forventer at der er fuld fokus på den vigtige kamp for fastholdelsen af vores position i det Østjyske derby.

Jens Christensen

Website Security Test