Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ligakvinder løbet ned

Webredaktør, udgivet d. 1. november, 2020

Referat Nykøbing F. Håndbold – Skanderborg Håndbold 38-24 (23-13)

Selvom hjemturen fra Falster ikke er nogen kort tur, blev den bestemt ikke kortere af at rejse hjem med et stort nederlag. Det var dog kendsgerningen, efter Skanderborg måtte se sig slået med hele 14 mål til et på dagen meget stærkere Nykøbing-mandskab, der aldrig gav Skanderborg ro

Man har aldrig ro, når man spiller mod NFH, og det fik vi virkelig at mærke. I første halvleg lavede vi uforholdsmæssigt mange uprovokerede tekniske fejl. Afleveringer over sidelinjen, indspil til strege der ikke var frie osv., og det vidste vi jo godt ville blive straffet af NFH’s kontramaskine. Men derudover fik vi ikke sat en prop i deres kontrafase efter afslutninger mod mål, og efter 18 minutter havde vi lukket hele 17 mål ind…

Forspringet blev desværre for stort til, at vi nogensinde kom med i kampen igen, og selvom vi leverede en koncentreret indsats i 2. halvleg, var vi bare ikke klar til deres tempo i kontrafasen, eller hurtige nok i vores stationære forsvar. Det skal vi virkelig løfte os på til næste kamp.” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligakvinder spiller næste gang mod Horsens. Det er på hjemmebane på Fælleden lørdag d. 7. november kl. 15:00

Skanderborgs målscorere: Katrine Larson 5, Stine Baun 5, Emilie Ytting 3, Sarah Kirkeløkke 2, Emilie Bech 2, Melina Kristensen 2, Sofia Deen 2, Caroline Rasmussen 1, Mathilde Storgaard 1 og Stine Kristensen 1.

Website Security Test