Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kristoffer Laursen ude indtil januar

Jeanette, udgivet d. 5. november, 2020

Midt i anden halvleg i kampen mod Fredericia kommer Kristoffer Laursen desværre til skade og måtte kort efter lade sig udskifte. Kristoffer blev undersøgt at vores fysioterapeut og blev herefter kørt på skadestuen til nærmere undersøgelse, da de første undersøgelser tydede på et brud i foden.

Desværre blev vores bange anelser bekræftet da røntgenfotograferingen viste et brud på en knogle i foden, som med al sandsynlighed betyder at Kristoffer ikke kan spille håndbold i de næste to måneder.

Først og fremmest er vi naturligvis utrolig kede af det på Kristoffers vegne, som havde vist et meget højt niveau efter sin korte skadespause i begyndelsen af sæsonen. Men det gav også panderynker, både til trænerteamet og sportschefen, da vi pludselig kun kunne skrive én målmand på holdkortet.
Der er ingen tvivl om at vi har en rigtig god målmand i Salah Boutaf, som har vist sit værd flere gange i denne sæson. Salah er en ung målmand, der går en flot håndboldkarriere i møde, men det er også et stort ansvar at pålægge Salah, at skulle vogte målet alene.

Vi skal spille ikke mindre end otte kampe i november og december, hvoraf én er kvartfinalen i Santander Cuppen. Det er derfor åbenlyst for enhver hvor vigtig den kommende periode er og derfor måtte vi handle hurtigt og forsøge at finde en målmand, som kunne supplere Salah i denne periode.
Det lignede en næsten umulig opgave at løse, men med stort engagement fra Nick Rasmussen er det lykkedes os at tilknytte Andreas Haagen fra GOG, til truppen i den kommende periode. Dette er udelukkende blevet muligt da en god ven af Skanderborg Håndbold på forbilledlig vis tilbød sin hjælp og stilte midler til rådighed så en aftale med Andreas blev mulig. Det er i den forbindelse også vigtigt at pointere at dette er gjort muligt uden af kompromittere det sportslige setup eller budgetterne for sæsonen 2020/21, da der her er tale om et enkeltstående tilskud i denne ekstraordinære situation.

Vi ønsker Andreas, Salah og resten af truppen al muligt held og lykke i de kommende kampe og håber at denne løsning hurtigt vil vise sit værd.
Andreas er på holdkortet allerede på tirsdag, i udekampen mod Skjern Håndbold i Santander Cuppens kvartfinale.

//Karsten S. Nielsen
   Sportschef, Skanderborg Håndbold

Website Security Test