Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kampreferat Bjerringbro-Silkeborg

Jeanette, udgivet d. 28. november, 2020

Vi løftede os på alle parametre.

Før fredagens svære udekamp mod BSH, havde budskabet fra Nick Rasmussen været, at vi skulle løfte os på alle parametre – det må vi sige lykkedes til fulde. Kampen endte efter en kaotisk afslutning lige 30-30, efter at hjemmeholdet havde ført ved pausen med 17-16.

Det var tydeligt at se på spillerne, hvor meget denne kamp betød for den enkelte og for holdet.

Vi har heller ikke før set en så grundig Nick Rasmussen, da han f.eks. kontrollerede at gulvreklamerne lå rigtigt på gulvet før kampen. En meget fokuseret og engageret Nick Rasmussen, som også havde haft sit at slås med op til kampen. 

Nicolai A. Nielsen blev testet inden kamp, Frederik Arnoldsen var kaldt ind og med i opvarmning, samtidig med at Thomas Arnoldsen fredag eftermiddag skulle igennem en kontroltest, da nogle skolekammerater var bekræftet positiv, samtidig med at bussen var på vej til Silkeborg. 

Thomas blev testet negativ og nåede frem 35 min før tid med faderen og bedstefar i bilen.

Det var en helt lige start på kampen. Vi fulgte hele tiden med, men BSH havde en lille overhånd, dog uden at være i stand til at trække fra. Der kom ingen føringer på over 2 mål i første halvleg. Vi stod rigtig flot i forsvaret, men selv uden det store antal redninger holdt vi os inden i kampen hele vejen til pausen.

I anden halvleg fortsatte det helt lige spil, men i denne halvleg var det os som kom foran og havde teten og Salah Boutaf i målet stod rigtig fint og havde bl.a. 2 reddet straffekast.

I vores angrebsspil var den vekslende styrke fra bagspillerne igen en afgørende rolle. Morten Balling spillede den hidtil bedste kamp i sæsonen med hele 9 scoringer, alle på afgørende tidspunkter, og nogle rigtig spekulative scoringer. 

Mod slutningen var vi igen bedst, men Sebastian Skube fik udlignet til 30-30. Vi havde bolden og naturligvis var det Balling med den sidste afslutning, hvor det blev til et frikast efter tid, som Thomas Arnoldsen forsøgte at få drejet om muren. Et straffekast til Balling havde ikke været en forkert dom.

Det blev til et løft for hele holdet og et meget fortjent point, inden vi tirsdag skal møde Skjern, som i deres fredagskamp slog Mors-Thy med 24-23.

Vores 30 mål blev scoret af: Morten Balling 9, Cornelius Krag 4, Kristian Bonefeld, Thomas Sommer Arnoldsen og Mike Haack alle 3, Nicolai A. Nielsen, Lars Skaarup, Marcus Mørk og Mathias Bitch hver 2 mål.

Jens Christensen

Morten Balling. Foto: Ole Nielsen.
Website Security Test