Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kampreferat Århus Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 20. november, 2020

Vi troede vi var på vej.

Efter 2 knap så gode præstationer mod Fredericia og Skjern, troede vi efter den fine indsats mod GOG, hvor vi dog tabte, at vi var på rette vej.

Det viste sig desværre ikke at være tilfældet, da vi i går aftes i lokalderby mod Århus Håndbold, igen ikke levede op til vores egne forventninger. Vi tabte kampen med 28-21, efter at have været bagud ved pausen med 15-11.

Der var forsvaret til forskel på de 2 hold. Begge hold scorede meget få mål de første 15 minutter af kampen. Målmændene tog godt fra og der blev kæmpet godt i forsvaret i begge ender. Århus fik specielt lukket ned i deres forsvar, da Peter Lund kom ind på midten og med Christoffer Bonde bag sig, der i alt kom på 16 redninger, kunne vi ikke lave det nødvendige antal mål.

Efter den lige start fik hjemmeholdet slået et hul på 4 mål inden pausen.

Vi troede på at vi kunne komme tilbage i kampen, men hjemmeholdet udbyggede føringen, som i hele 3. halvleg var på mere end 4 mål. Vi havde en periode med 3 scoringer på stribe på hurtige afslutninger, men formåede ikke at holde momentum. Antallet af tekniske fejl var for høj og flere af redningerne af Christoffer Bonde var mere pligt redninger end redninger på oplagte chancer. Der var ikke nok bid i afslutningerne fra Skanderborgs bagspillere.

På stregen havde stregspillerne svært ved at begå sig, fra streg- og fløjpladserne blev der kun scoret 6 mål og meget få kontrascoringer, hvilket hjemmeholdet havde mere succes med.

Nick Rasmussen forsøgte mange forskellige ting især i 2. halvleg, hvor 7 mod 6 og skiftende konstallationer mellem bagspillerne blev afprøvet, men det lykkedes ikke at finde den rigtig opskrift.

Andreas Haagen kom i målet efter en ellers godkendt 1. halvleg af Salah Boutaf og han gjorde sit med en redningsprocent på 35% i den resterende del af 2. halvleg. Umiddelbar efter kampen havde holdet en rigtig god og konstruktiv snak om hvilken tilgang der skal være til de kommende kampe.

Nederlaget rykker ikke på placeringer i tabellen, da Mors-Thy Håndbold tabte til TMS Ringsted og Skjern tabte til SønderjyskE.

Vore 21 mål blev scoret af Thomas Sommer Arnoldsen og Cornelius Kragh med hver 4, Mike Haack 3, Marcus Mørk, Kristian Bonefeld og Lars Skårup alle 2, Mads Kalstrup, Lasse Højgaard, Mathias Smed og Mathias Bitsch alle 1 mål.

Holdet skal i kamp igen ude mod BSH fredag d. 27.11. kl. 18:30.

Jens Christensen

Website Security Test