Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fløjprofil forlænger med Skanderborg Håndbold

Jeanette, udgivet d. 14. november, 2020

Vi er stolte over at kunne meddele at Mike Haack forlænger sin aftale med Skanderborg Håndbold med yderligere et år, så aftalen nu løber til sommeren 2022.

På trods af Mikes sjællandske rødder, betragter vi ham som en spiller fra vores egne rækker. Det skyldes at Mike er tidligere elev på vores håndboldakademi, SHEA. Mike gennemgik en stor udvikling i sin tid på SHEA og allerede dengang var hans talent utvetydigt.
Efter tiden på SHEA tog Mike en afstikker hjem til Sjælland hvor han spillede for TMS Ringsted inden han vendte retur til Skanderborg Håndbold.

Mike udtaler: Jeg er utrolig glad for at jeg har forlænget min kontrakt et år mere med Skanderborg Håndbold.  Nu har jeg efterhånden spillet 5 år i Skanderborg, samt været 2 år på SHEA i min ungdom, så det er ikke en hemmelighed, at det betyder meget for mig at kunne fortsætte. Jeg er meget imponeret over hele teamet rundt om holdet, det gælder blandt andet fysioterapeuterne og vores fysiske træner. Hele rammen i Skanderborg Håndbold gør, at jeg føler jeg kan udvikle mig og det er dejligt at jeg nu har fået så meget spilletid. Derudover er jeg glad for, at min kæreste Sidnie og jeg kan blive boende i byen, og hun har mulighed for at færdiggøre sin uddannelse.

Desværre for Mike blev han ramt af en alvorlig knæskade, som betød en længere ufrivillig pause fra håndbolden. Som konsekvens af Mikes skade blev Jonas Samuelsson hentet til Skanderborg. Da Mike igen var klar til at spille håndbold, kom han desværre til at stå i skyggen af Jonas, som i mellemtiden var havde gjort sig fortjent til en plads på det svenske landshold. Jonas skiftede inden denne sæson til de danske mestre fra Aalborg Håndbold, hvilket betød at tiden var kommet for Mike til at træde ud af Jonas’ skygge og for alvor bevise sit værd.

Mike udtaler: Det har selvfølgelig været hårdt at stå i skyggen af Jonas, men på den anden side har det også været sundt og lærerigt for mig. Jeg har brugt 1,5 år på at få lagt mere fysik på og har fokuseret mere på det mentale, fordi jeg har skullet være klar når jeg fik chancen. Dermed har det modnet mig meget, og det er dejligt endelig at kunne vise mit værd på håndboldbanen.

Vi må tage hatten af for Mikes arbejdsindsats i den periode hvor han var skadet og ikke fik meget spilletid. Der blev aldrig gået på kompromis med træningsindsatsen og det hårde arbejde har betydet at Mike ikke har haft problemer med at overtage rollen som førstevalg på højre fløj, og endda i dag er en fløjprofil i den danske håndboldliga.
Netop dette har gjort Mike fortjent til en kontraktforlængelse – en kontraktforlængelse vi I Skanderborg er stolte over.

//Karsten S. Nielsen
   Sportschef, Skanderborg Håndbold

Website Security Test