Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste sæson for Nikolaj A. Nielsen i Skanderborg trøjen

Jeanette, udgivet d. 28. oktober, 2020

Når den igangværende sæson er færdigspillet, er Nikolaj A. Nielsen ikke længere at finde på Skanderborg Håndbolds holdkort, da Nikolaj efter 4 sæsoner har valgt at søge nye udfordringer.

Nikolaj kom til Skanderborg fra Randers HH, som netop var rykket ud af håndboldligaen og derfor skulle tilbage i 1. division. Der var dog ingen tvivl om at Nikolajs potentiale rakte til mere end håndbold i den næstbedste række. Derfor blev han hentet til Skanderborg med målet om at etablere sig som håndboldspiller på højeste niveau.

Den indsats Nikolaj har ydet både til træning og i kamp har været forbilledlig og den har betydet at Nikolaj ikke blot har etableret sig, men også har udviklet sig til en profil i håndboldligaen.
Den udvikling Nikolaj har gennemgået som spiller i Skanderborg er vi som klub utrolig stolte over at have været medvirkende til. Det er et bevis på den arbejdsindsats Nikolaj har lagt for dagen, men også en stor cadeau til vores trænerteam og de rammer vi har omkring vores ligamandskab.

Nikolaj udtaler:

Jeg har været utrolig glad for min tid i Skanderborg og er stolt over de ting vi har opnået sammen. Jeg har haft store oplevelser i den grønne trøje. Men efter fire år i Skanderborg er tiden kommet til at prøve noget nyt.
I de snart 4 år jeg har været i klubben, har jeg gennemgået en kæmpe udvikling. Det kan jeg kun takke klubben og trænerteamet omkring klubben for. Samarbejdet med Thomas Cortebeeck har været en kæmpe succes for mig. Jeg har fået lagt mere fysik på, som jeg manglede for at kunne være med i ligaen. Dernæst har Nick og jeg fundet hinanden rigtig godt efter et svært første år i klubben. Nick har hjulpet mig meget med at få noget struktur i mit stregspil, så jeg ikke bare er den flyvende stregspiller, men en stregspiller der kan hjælpe mine medspillere med screeninger og ryk ud i de rigtige rum. Især disse to personer skylder jeg en kæmpe tak for at have rykket mig i den rigtig retning i de snart 4 år jeg har været i klubben.
 

Vi er kede af at Nikolaj ikke længere skal være en del af Skanderborg Håndbold. Vi er samtidig stolte over at sende ham godt videre og have været medvirkende til at skabe endnu en profil til den danske håndboldliga.

Først og skal Nikolaj dog afslutte denne sæson og vi er ikke et sekund i tvivl om at Nikolaj vil kæmpe for den grønne trøje indtil fløjten har lydt for sidste gang i sæsonen 2020/21.

Nikolaj A. Nielsen, Skanderborg Håndbold. Foto: Ole Nielsen.

Nikolaj uddyber:

Det bliver rigtig svært at forlade den fantastiske gruppe vi har fået skabt os over de seneste år, men sådan er sporten desværre nogle gange. Jeg vil kæmpe røven ud af bukserne for at vi i Skanderborg kan skabe nogle gode resultater her i min sidste sæson i klubben. Jeg vil gøre alt for at slutte godt af i den klub, som har betydet så meget for mig. Gerne med en medalje omkring halsen!

Vi ønsker Nikolaj al muligt held og lykke med fremtiden og glæder os til at ønske ham velkommen på Skanderborg Fælled igen, selvom han er på modstandernes holdkort.


//Karsten S. Nielsen
 Sportschef, Skanderborg Håndbold

Nikolaj A. Nielsen, Skanderborg Håndbold. Foto: Ole Nielsen.
Website Security Test