Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat SønderjyskE

Webredaktør, udgivet d. 21. oktober, 2020

Vanvittig afslutning!

I bedste smaddermands-stil sikrede Nicolaj A. Nielsen os sejren over SønderjyskE. I sidste sekund ved stillingen 31-31, fik han bolden omkring 3-meter linjen og kylet bolden afsted mod mål, som endte i kassen bag en undrende SønderjyskE målmand til slutfløjt 32-31, hvorefter hele hallen gik amok.

Det havde kampen igennem været en lige affære. Gæsternes træner Jan Pytlick gjorde flittigt brug af 7-mod-6 spillet. Det giver sjældent de kønneste kampe at se på, men til gengæld var spændingen intakt kampen igennem.

Troen på fællesskabet gav gevinst denne gang, i modsætning til sidste kamp hjemme mod KIF Kolding, det var en flot holdindsats der blev vist foran håndboldpublikummet på TV 2 Sport, og de knap 500 tilskuere i Fælledhallen.

Vi kom foran med 3 mål i kampens indledning, men fra det 10. minut var der balance i regnskabet og det fortsatte til halvleg, hvor stillingen var 17-17. Mange mål, selvom der var gode forsvarsaktioner i begge ender, men ingen af målmændene havde specielt mange redninger i denne fase af kampen.

I anden halvleg fortsatte det lige spil, men efter 40 minutters spil begyndte Kristoffer Laursen at hive redning på redning frem, hvilket gjorde at vi fik et lille hul på 3 mål. Det holdt desværre ikke længe og der var igen balance i regnskabet. SønderjyskE endte med mulighed for at afgøre kampen til deres fordel, men denne mulighed missede de, hvorefter bolden lidt tilfældigt endte nos Nicolaj A. Nielsen, som smækket bolden i mål til sejren på 32-31.

Nikolaj A. Nielsen, Skanderborg Håndbold. Foto: Ole Nielsen.

En rigtig flot afslutning på en meget opløftende kamp med Cornelius Kragh som kampens spiller, efter bl.a. meget flotte underhåndsskud i begge halvlege og i alt 7 scoringer. Hákun Teigum fik også et gennembrud i denne kamp, hvor han fik hidtil flest spilleminutter samt 3 flotte scoringer.

Generelt en kamp med få tekniske fejl, i modsætning til sidste kamp, hvor der var 11 missede afslutninger. Vores bagspillere leverede i denne kamp en flot indsats, hvor de med tilsammen 20 scoringer gjorde deres til sejren.

Cornelius Kragh, Skanderborg HŒndbold (23). 20.10.2020. Herre HŒndbold Liga. Skanberborg HŒndbold-S¿nderjyskE. Foto: Ole Nielsen.

De 32 mål blev scoret af Cornelius Kragh 7, Morten Balling 6, Nicolaj A. Nielsen og Thomas Arnoldsen hver 5, Hákun Teigum og Lars Skårup hver 3, Marcus Mørk 2 og Mike Haack 1.

Jens Christensen

Website Security Test