Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Lemvig-Thyborøn

Jeanette, udgivet d. 24. oktober, 2020

Flot forsvarsspil var med til at grundlægge sejren.

Nick Rasmussen var forståeligt godt tilpas efter den forholdsvis sikre sejr fredag aften over Lemvig-Thyborøn Håndbold, som lød på 28-22 efter de 60 minutters spil og med en pauseføring på 11-10. 1. halvleg var en tæt affære, hvor det var forsvarsspillet som var baggrunden for at vi var med i kampen. De 3 dirigenter i midterforsvaret formåede hele tiden at dirigere forsvaret, så de kunne modstå hjemmeholdets angribere. Kristoffer Laursen tog fra i målet hele kampen og slutter med en redningsprocent på 44, med 17 redninger på 39 forsøg. En flot markering af hans kontraktforlængelse med klubben.

Angrebsmæssig var der ikke meget at juble over i 1. halvleg. Omfanget af tekniske fejl og missede afslutninger var for højt og det blev også kun blev til 11 scoringer.

I 2. halvleg gik angrebsspillet meget bedre og antallet af tekniske fejl var tæt på nul. I bagkæden fik Cornelius Kragh, Marcus Mørk og Morten Balling sat angrebene godt sammen, hvilket resulterede i fine indspil og udspil til vores streg- og fløjspillere, så det I denne kamp var fra disse positioner at der blev scoret flest mål. Fløjene og stregerne scorede tilsammen 15 mål og 13 til bagspillerne, modsat SønderjyskE kampen hvor bagspillerne lavede 20 scoringer og streg- og fløjspillere 12.

Nicolai A. Nielsen holdt fast i scoringerne sammen med usvigelig sikre Lars Skaarup og Lasse Højgaard fik også scoret fra venstre fløj.

Kort ind i halvlegen kom vi foran med 3 mål og derefter kom hjemmeholdet ikke tættere på end 2 mål i resten af halvlegen. Forsvaret fortsatte det eksemplarisk Arbejde og var med til at sikre sejren på 28-22.

Resultatet betyder en midlertidig placering som nr. 4, dog har vi spillet op til 2 kampe mere end de hold som ligger lige efter os.

Vores 28 mål blev scoret af Kristian Bonefeld, Cornelius Kragh, Nicolai A. Nielsen og Lars Skaarup alle med 5, Mike Haack og Marcus Mørk hver 3 og Mads Kalstrup og Lasse Højgaard 1 mål.

Jens Christensen

Website Security Test