Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat fra lørdagens kamp i Aalborg

Jeanette, udgivet d. 5. oktober, 2020

Vi blev slået med vores eget våben.

Vi gik ind til kampen mod de ubesejrede danske mestre og det ubesejrede Champions League mandskab med stor respekt, men det blev en meget tæt forestilling. Hjemmeholdet Aalborg Håndbold endte med at vinde med 29-26 efter stillingen 12-12 ved halvleg.

Kampen var en stillingskrig fra starten. Vores forsvar med en stærk spillende Kristoffer Laursen bag sig, var gode til hele tiden at skifte fokus mod Aalborgs stjernerække af bagspillere og holdt rigtig flot stand.

Aalborg have teten i begyndelse af halvlegen og førte en overgang med 9-5. Herefter kom vi ind i en rigtig god periode, hvor vi holdt hjemmeholdet fra at score i 11 minutter, hvorefter vi kom i front med 11-9. Inden pausen nåede Aalborg at få udlignet til pausestillingen 12-12.

Det var en halvleg hvor man tydeligt mærkede at der kun var 400 personer i hallen. Nick Rasmussens lyd gik fint igennem op til Aalborgs sponsorer, og i det ”urolige” Aalborg hjørne, hvor Jan Larsen ene mand kan få opmærksomhed fra hele hallen, var bestemt ikke tilfreds med et par noget usikre dommere.

Vi startede bedst efter pausen og kom i front med 3 mål, og længe så det ud til at vi skulle trække point med hjem fra Aalborg igen. Aalborg spillede 7 mod 6 det meste af denne halvleg og det gav pote for hjemmeholdet. Sidste sæson have vi ellers selv haft succes med netop dette, men denne gang lykkedes det for hjemmeholdet, som derved kørte en sejr hjem på 29-26 til sidst.

Et resultat som ikke var et udtryk for styrkeforholdet igennem hele kampen, men det blev altså slutfacit på en ellers meget hæderlig indsats fra vores. I angrebet var Mathias Bitch igen en kilde til uro og gjorde det rigtig fint med overraskende afslutninger.

Vores 26 mål blev scoret af 10 spillere; Mathias Bitch som topscorer med 5 mål, Nikolaj A. Nielsen og Lars Skaarup 4, Cornelius Krag 3, Kristian Bonefeld, Mike Haack, Marcus Mørk og Morten Balling 2 mål, Mads Kalstrup og Thomas Arnoldsen 1 mål.

Nu følger der yderligere 6 kampe i oktober måned, startende på hjemmebane på onsdag d. 07.10 mod Ribe-Esbjerg HH, som fik uafgjort i deres opgør mod SønderjyskE, som også er én af vores modstandere i oktober på hjemmebane. Inden kampen mod SønderjyskE har vi rykket kampen mod Kolding til d. 14.10 og derudover skal vi møde Mors-Thy, Lemvig og Fredericia på udebane.

Jens Christensen

Website Security Test