Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt til herrernes kamp mod KIF Kolding

Webredaktør, udgivet d. 13. oktober, 2020

OK start på oktober måned

Sidste hjemmekamp mod Ribe-Esbjerg, som var den første i rækken af hele 7 kampe i oktober, gav 2 point og lørdagens svære udebanekamp mod Mors-Thy Håndboldgav 1 point. Alt i alt en Ok start på oktober.

Nick Rasmussen var godt tilfreds med holdets fokus og indsats i den seneste kamp, hvilket resulteret i at han købte en kasse øl med til hjemturen fra Mors.

Morgendagens modstander fra KIF Kolding, har haft en rigtig fornuftig start på turneringen. Holdet var efter den noget kaotiske start for klubben forud for sæsonen, dømt til at få en lidt anderledes rolle, men har overrasket positivt.

Holdet har en rigtig fornuftig startopstilling, men er lidt svagere besat på næste kæde. Til trods for dette, har de spillet nogle rigtig flotte kampe hvor holdet ikke har ladet sig gå på af at være bagud, men hele tiden forstået at kæmpe sig tilbage i kampen. I øjeblikket ligger de på en 9.plads med 6 point for 7 kampe, efter sejre over Ribe-Esbjerg, SønderjyskE og Fredericia.

På holdet finder vi de tidligere Skanderborg spillere Andreas Væver og Peter Balling i startopstillingen, derudover har de også rutinerede Chris Jørgensen, som også er en del af start 7éren.

På vores eget hold er der fortsat tvivl om hvorvidt Thomas Arnoldsen, der har været ude de sidste 2 kampe, er klar til kamp. Det samme gælder for Lasse Højgård, som døjer med eftervirkningen fra den skade han fik i U19 opgøret mod Århus Håndbold for 1 uge siden. Ellers er mandskabet klar til en ny svær opgave her midt i efterårsferien.

Efter onsdagens kamp mod KIF Kolding, er der igen hjemmekamp tirsdag d. 20.10,20, hvor holdet møder SønderjyskE kl. 20:30 i en TV-kamp. Skanderborgs kvinder spiller samme dag kl. 18:30 mod Ajax i Bambusa ligaen, denne ises også i TV.

Jens Christensen, formand

Website Security Test