Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt SønderjyskE

Webredaktør, udgivet d. 19. oktober, 2020

Pletten skal vaskes væk.

Nick Rasmussen er sammen med trænerteamet og resten af mandskabet helt på det rene med at der er en grim plet der skal vaskes af, efter nederlaget i sidste uge mod KIF Kolding.

Kampen mod Kolding endte med et smerteligt nederlag på 25-29 efter at gæsterne havde ført ved pausen med 13-17.

Det stærke kollektiv, som tidligere har været holdets styrke i rigtig mange kampe og som også har givet mange gode resultater, var slet ikke til stede i denne kamp. Hver enkel spiller gjorde hvad han kunne, men det var bare ikke nok.

Disse ting er der blevet arbejdet med siden sidste kamp. Det er ikke kun på banen, men også hos den enkelte spiller og hos hele trænerteamet, der er blevet kigget indad. Alle skal forsøge at finde svar på, hvad der skal til for at slå SønderjyskE, så spillere og trænere også efter kampen, kan se sig selv og hinanden i øjnene.

SønderjyskE er et rigtigt stærkt mandskab. Holdet ligger lige under os på en 8. plads med samme antal kampe, samme fordeling af sejre og nederlag og næste med samme målscore og med 9 point til hver.

SønderjyskEs resultater har svinget en del, men med sejre over hold som Skjern, TTH Holstebro samt Lemvig og Ringsted, er det tydeligt et hold som kan spille lig op med alle.

Holdet har oprustet kraftigt op til denne sæson, specielt deres kontrakt med Thomas Mogensen, må betegnes som værende en af de mest omtalte. Derudover besidder de også spillere som Morten Bjørnshauge, Tobias Møller, der sammen med deres nye målmand Josip Cavar er blandt profilerne på det stærke mandskab, der desuden har tidligere damelandsholdtræner Jan Pytlick på trænerbænken.

På vores eget mandskab var Thomas Sommer Arnoldsen igen med mod KIF Kolding, efter at have siddet ude med en skade i 2 kampe, men ellers forventes alle mand at være klar til at få fjernes pletten mod SønderjyskE.

Jens Christensen

Website Security Test