Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Ribe-Esbjerg HH

Jeanette, udgivet d. 6. oktober, 2020

Spillertruppen, Nick Rasmussen og den øvrige trænerstab står overfor en måned med masser af udfordringer, da der er hele 7 kampe på programmet. I udgangen af måneden vil det være muligt at få et billedet af hvor holdet står ift. de andre hold i Ligaen.

Efter 3 sejre som indledning på turneringen, har vi spillet 3 kampe mod to af de hold som må forventes at finde i top-4 når sæsonen er slut.

Det første af to opgør mod TTH Holstebro bød på et klart nederlag i turneringskampen, hvorimod semifinalekampen i Santander Cup, var helt tæt og meget seværdig. Helt så seværdig var kampen lørdag eftermiddag i Aalborg ikke, men kampen var drønspændende og det var først de sidste minutter af kampen, hvor de danske mestre og det hidtil ubesejrede hold i Champions League, kunne trække fra og sikre sig en sejr på 29-26. Dermed brød Aalborg statistikken, hvor det ikke har lykkedes dem at vinde over de grønblusede i 4 sæsoner.

Anden turneringskamp i oktober bliver onsdag d. 07.10 kl. 18:15 mod Ribe-Esbjerg HH, som kommer til opgøret med en uafgjort kamp på 26-26 mod SønderjyskE. Sejren var et resultat af at Ribe-Esbjerg formåede at holde SønderjyskE fra at score de sidste 7 min. af kampen og selv fik scoret 3 gang i træk.

Morgendagens gæster er et hold besat af virkelig dygtige spillere, men som stadig ikke helt har fundet hinanden endnu. Heriblandt veteranerne, i skikkelsen af Rúnar Kárason, Jonas Larholm og Miha Zvizej, som alle var toneangivende i sejren, sammen med målmand Søren Rasmussen. Alle 4 spillere har landsholdserfaring oveni deres mange klub-kampe.

Vores eget mandskab er uden væsentlige skader og det er nu og i de kommende kampe vi skal vise hvem vi kan måle os med.

Efter dagens kamp venter Mors-Thy Håndbold ude, inden vi spiller hjemme mod KIF Kolding d. 14.10 kl. 19:00. Herefter følger en TV-kamp på hjemmebane mod SønderjyskE d. 20.10, en udebanekamp mod Lemvig-Thyborøn og slutteligt TV-kamp i Fredericia d. 29.10.

Jens Christensen

Website Security Test