Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Nyk.F. Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 30. oktober, 2020

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Nyk. F. Håndbold – ­Skanderborg Håndbold, Lørdag 31/10 i Lånlet Arena kl. 15.00

Der venter en svær opgave i lørdagens kamp mod NFH, der tidligere på ugen kvalificerede sig til Finalfour. NFH som altid garant for en af ligaens absolut bedste kontrafaser, anført af Mulle, det bliver derfor vigtigt at være effektive i vores angrebsspil, for at give os selv chancen for at komme på plads i forsvaret.

Vi har i de seneste kampe præsteret på et støt stigende niveau og det handler om for os lørdag at genfinde det spil vi har ramt de seneste kampe.  Vi går en tid i møde med mange spændende kampe og derfor er det vigtigt vi finder en stabilitet og at vi altid er klar til at komme med alt det vi har. Det vil vi i den grad være når ”festen” starter i Nykøbing lørdag eftermiddag. Det er altid sjovt at spille i Nykøbing på deres fantastiske hjemmebane, og vi glæder os til kampen.

Vi ser frem til at komme i kamp igen.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test