Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Lemvig-Thyborøn Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 23. oktober, 2020

En svær udebane.

Efter en sejr over SønderjyskE i tirsdagens TV-kamp på 32-31, venter en svær opgave i aften i Lemvig Idrætscenter, når Lemvig-Thyborøn Håndbold byder indenfor til fredags-håndbold mod vores drenge kl. 19.30.

En udekamp mod Lemvig-Thyborøn er altid en svær opgave. Selvom holdet ligger næstsidst og vi har en placering som nr. 6 med 11 point, er udekampe mod netop Lemvig-Thyborøn bestem en udfordring. Hjemmeholdet fik deres første point i mandags over TMS Ringsted, hvor de sejrede med 27-23 og dermed fik de første 2 point på tavlen og efterlod TMS Ringsted alene i bunden – stadig uden point.

Det var en sejr hvor kollektivet vandt kampen med en virkelig flot holdindsats, som uden tvivl giver god grund til optimisme for hjemmeholdet og en tro på at de kan udfordre os og få flere point på kontoen.

Sidste sæson havde vi store problemer mod Lemvig-Thyborøn og det var med det yderste af neglene at vi fik 1 point med hjem sidst vi var på besøg. Kampen endte 28-28, efter at hjemmeholdet havde ført meget klart ved pausen og hvor det var vores kollektiv som slog til i anden halvleg.

Det samme kollektiv som vi fik set mod SønderjyskE skal til for at komme hjem fra Vestkysten med point.

Der er både spiller og trænerer på bænken som Lemvig-Thyborøn som vi kender fra Skanderborg. Frederik Iversen, som efter en tur hos Nordsjælland Håndbold, har sluttede sig til Jonas Langerhuus hos hjemmeholdet, hvor også vores tidligere spiller og træner Jesper Holm er med på trænerbænken. Han noterede ivrigt da han så vores seneste kamp mod SønderjyskE, så vi skal være helt klar for at få succes i det Vestjyske i aften.

Jens Christensen

Website Security Test