Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Holstebro Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 16. oktober, 2020

Optakt Bambusa kvindeligaen, Holstebro Håndbold – Skanderborg Håndbold, fredag d. 16/10 i Gråkjær Arena

Fredag aften går turen til Holstebro hvor det nye Holstebro håndbold venter os. Holstebro er på trods af det nye navn stort set identisk med det TTH hold vi mødte sidste sæson. Det er mange af de samme profiler og det er ligeledes stadig Pether Krautmeyer der styrer slagets gang fra bænken.

Holstebro har et stærkt hold, der rent taktisk kan være en stor udfordring at forbedrede sig på da de har mange bagspillere med forskellige kompetencer. Vi har dog i den seneste kampe præsteret rigtig fornuftigt, og opgaven bliver meget dette samme denne fredag. Det handler om at kigge på os selv, hvor vi forsat skal tilpasse og forbedre samt virkelig holde hinanden op på de aftaler vi indgår indbyrdes. Holstebro har et stærkt forsvar og to gode keepere og det vil kræve omtanke og tålmodighed at skabe gode chancer for os.

Vi er klar til kamp fredag aften og vil kæmpe for hver en bold for at udfordre Holstebro

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test