Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag i bundgyser

Webredaktør, udgivet d. 21. oktober, 2020

Referat Skanderborg Håndbold – Ajax København 19-21 (12-9)

I en sand bundgyser måtte Skanderborg Håndbols Ligadamer se sig slået af de københavnske gæster fra Ajax København. Efter en pauseføring lavede hjemmeholdet kun 7 mål i 2. halvleg, og det var altså ikke nok til at få en sejr.

Kampbilledet lignede desværre dét, vi har oplevet nogle gange nu. Selvfølgelig er kampe aldrig de samme – f.eks. bliver der scoret markant færre mål i begge ender end vi har været vant til. Men billedet med at vi i 2. halvleg kæmper med at lave mål er desværre meget det samme. Det skyldes jo mange forskellige ting, men det kedelige svar er også, at vi brænder alt for mange chancer. Vi spiller os til mange gode chancer både stationært og i kontrafasen, men vi formår kun at omsætte syv af dem til mål. Det er ikke nok.

Sæsonen er lang endnu. Vi har faktisk kun spillet ca. 1/3 af alle sæsonens kampe. Vi skal nok få flere muligheder, og vi skal nok levere mange flere gode præstationer. Vi har rykket os helt enormt siden de første spillerunder, og kan vi blive ved med dét, skal vi nok nå et niveau, der giver os de fornødne sejre og point.” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligadamer tager næste lørdag d. 31. oktober den lange tur til Nykøbing Falster. Næste hjemmekamp er lørdag d. 7. november kl. 15:00 mod Horsens.

Skanderborgs målscorere: Sarah Kirkeløkke 3, Stine Baun 3, Caroline Rasmussen 2, Emilie Bech 2, Stine Kristensen 2, Sofia Deen 2, Lotte Vestergaard 1, Melina Kristensen 1, Katrine Larson 1, Mathilde Storgaard 1 og Sarah Stougaard 1.

Website Security Test