Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kristoffer Laursen og Skanderborg Håndbold forlænger samarbejdet!

Jeanette, udgivet d. 20. oktober, 2020

Det er meget glædeligt at vi er blevet enige med Kristoffer Laursen om en kontraktforlængelse, så han bliver i Skanderborg Håndbold yderligere to sæsoner.

Kristoffer kom til Skanderborg i 2015 og har været meget betydningsfuld fra første dag han satte sine ben på banen i Morten Børup Hallen, som hjemmebanen hed dengang.
Kristoffers sportslige betydning taler for sig selv, når man ser på antallet af redninger han altid er garant for. Det er vores vurdering at Kristoffer i de seneste sæsoner kontinuerligt har været blandt de fem bedste målmænd i ligaen, hvilket vi er sikre på at han fortsat vil være i de kommende sæsoner.
Derudover har hans betydning for den vindermentalitet og det sammenhold, der er opbygget i truppen været uvurderlig.

Vi er meget stolte over at Kristoffer har valgt at blive i Skanderborg til trods for at der var flere andre klubber, som viste stor interesse for ham. Når vi kan lave en aftale med en spiller på så højt niveau, skyldes det blandt andet at vi har en række betydningsfulde competitive edges, som eksempelvis i dette tilfælde hvor Kristoffer kan være tæt på sin familie og passe et bijob ved siden af håndbolden hvor han hjælper sin far på Torrild Maskinstation. Derfor skal denne forlængelse også opfattes som et stort skulderklap til hele Skanderborg Håndbold, setuppet i og omkring klubben, vores partnere og ikke mindst hele området omkring Skanderborg.

Kristoffer er 31 år gammel, bor i Skanderborg med sin kone Pia. Sammen har de to børn – Viktor og Emma.

//Karsten S. Nielsen
   Sportschef, Skanderborg Håndbold

Foto: Per Bille, ry-foto.dk
Website Security Test