Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kampreferat Ribe-Esbjerg HH

Webredaktør, udgivet d. 8. oktober, 2020

Fortjent sejr på den ubesejrede hjemmebane.

Nick Rasmussen var efter kampen godt tilfreds med den 4. sejr ud af 6 mulige, efter at have slået gæsterne fra Ribe-Esbjerg HH med 29-27, efter en føring ved pausen på 17-15.

På trods af begrænsningen af tilskuere stadig gælder, var der en god stemning i en udsolgt hal, og igen med et aktivt SHEA hjørne. Den gode ramme gav igen 2 point, men ikke uden vanskeligheder undervejs.

Det var en lige start, hvor Ribe-Esbjergs bundrutinerede folk som Karason, Jonas Larholm og målmand Søren Rasmussen, satte deres klare aftryk. Vores defensiv var ikke helt oppe på det niveau som den plejer af være og det gav svære vilkår for Kristoffer Laursen i målet. Efter 23 minutters spil stod der 11-11 på måltavlen og vi sluttede halvlegen af med en føring på 17-15. Vi havde mange afslutninger i 1. halvleg, men også mange som ikke havde kvalitet nok til at passere Søren Rasmussen.

I anden halvleg kom vi bedre fra land og fastholdt hele halvlegen føringen, som på et tidspunkt var på 5 mål. Ribe-Esbjerg præsterede i deres senest kamp mod SønderjyskE at score 3 mål på 2 minutter og fik dermed uafgjort, så vi vidste at vi ikke måtte tage noget for givet. Denne gang var der også spænding til det sidste, men vi fik halet en sejr på 29-27 i hus.

Marcus Mørk fik efter kampen Magnum flasken fra Føtex, som kampens spiller.

Marcus scorede sammen med Morten Balling hver 5 mål, Lars Skaarup, Mads Kalstrup, Mike Haack, Cornelius Krag og Mathias Bitsch alle 3 mål, Nicolaj A. Nielsen og Kristian Bonefeld scorede hver 2 gange.

Næste opgave er udekampen på lørdag mod Mors-Thy Håndbold. Et hold der er kommet virkelig godt fra start i denne sæson, og som senest slog SønderjyskE med hele 12 mål på udebane. Specielt Rasmus Bech i målet har skilt sig positivt ud med en redningsprocent på 45%. Mors-Thy ligger på en 3. plads med 10 point for 7 kampe og vi indtager 6. pladsen med 8 point ligesom Bjerringbro-Silkeborg og TTH Holstebro på 4. og 5. pladsen.

Jens Christensen

Website Security Test