Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kampreferat Mors-Thy

Webredaktør, udgivet d. 11. oktober, 2020

Vi vandt 1 point.

“Det var en meget tæt afslutning og med en scoring i sidste sekund af Morten Balling til slutfacit 28-28, må vi sige at vi vandt det ene point”, udtaler Nick Rasmussen efter den svære udekamp mod Mors-Thy Håndbold lørdag eftermiddag i Thisted.

Hjemmeholdet kom til denne kamp med 2 storsejre over Lemvig-Thyborøn Håndbold og SønderjyskE i bagagen og sidste skanse målmand Rasmus Bech har været stærk.

Rasmus Beck stod også godt i dette opgør og var medvirkende til at det blev en meget tæt kamp, hvor vi aldrig kom i den førende rolle.

Hjemmeholdet startede kampen bedst og kom i front. Vi fulgte hele tiden lige i hælene, og der var ikke noget tidspunkt igennem hele kampen at vore spillere slækkede på koncentrationen, og troen på at det ville blive et lige opgør.

Ved pausen var stillingen helt lige 15-15. Den lige kamp fortsatte efter pausen men fortsat med hjemmeholdet i front. Salah Boutaf kom ind midt i halvlegen og gjorde sit til at holde os inde i kampen med 6 redninger og en redningsprocent på 43.

Vi fulgte hele tiden med og kom til sidste i front, men hjemmeholdet forfulgte de 2 point og kom foran da der manglede 18 sekunder.  Morten Balling, som igen spillede en stor kamp, scorede til allersidst og udlignende til kampens resultat 28-28. 1 point til Skanderborg og en fortsat placering som nr. 6 med 9 point foran SønderjyskE og Skjern.

Angrebsmæssig toppede Cornelius Kragh og med 9 fornemme scoringer og blev noteret for en MVP på 6,22.

De 28 mål blev scoret af Cornelius Kragh 9, Morten Balling 9, Mike Haack 4, Marcus Mørk 3, Mathias Bitch 2 og Kristian Bonefeld 1.

Spillerne trænger nu efter 3 kampe på 8 dage til en sofa-dag søndag, inden forberedelserne til næste hjemmekamp på onsdag d. 14.10, kl. 19.00 mod KIF Kolding, som igen leverede en fin kamp i deres opgør mod BSH, som de dog tabte til sidst.

Jens Christensen

Foto: Ole Nielsen
Website Security Test