Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kampreferat KIF Kolding

Jeanette, udgivet d. 15. oktober, 2020

Styrken ved fællesskabet var væk.

Den fremrykkede kamp fra december til midt i efterårsferien, blev ikke den oplevelse tilskuere og sponsorer havde set frem til. Kampen mod KIF Kolding endte med et smerteligt nederlag på 25-29, efter at gæsterne havde ført ved pausen med 13-17.

Tidligere har kollektivet på Skanderborg holdet været styrken i rigtig mange kampe, senest i kampen mod Mors Thy, hvor det var sammenholdet som sikret det ene point. Mange gange har den indre tro på at makkeren ved siden af og resten af holdet, været det som har båret frugt når de 60 minutter var færdigspillet – Det var ikke tilfældet i gårsdagens kamp, hvor hver enkelt gjorde hvad de kunne, men sammenspillet kom aldrig til at fungere i ret lang tid af gangen.

Derudover var antallet af fejl og dårlige beslutninger med til at give Kolding troen på egne evner og mulighed for at spile det spil de kan, nemlig 7 mod 6-spillet. I denne kamp overskyggede specielt Tim Winkler alle andre. Han stod fra start til slut en rigtig fin kamp med 15 redninger, hvor rigtig mange af dem var helt frie chancer fra stregen og fløjene – i alt 11 oplagte scoringschancer blev reddet. Vores mange fejl i angrebet blev straffet af Koldings kontra, hvor Andreas Flodman med 6 scoringer gjorde det onde ved os. Den tidligere Skanderborg spiller Peter Balling gjorde også sit, med et eminent overblik og 6 skarpe scoringer.

Kampen startede lige, og efter 13 minutter var vi kommet foran med 8-4, men så startede en rigtig grim periode, hvor fejl på fejl afløste hinanden. KIF scorede med jævne mellemrum og da der var spillet knap 26 minutter, førte KIF med 15-12. På disse 13 minutter vandt KIF perioden 11-4. Denne drejning var ikke rar at gå til pause på.

Efter pausen kom vi op og var på et tidspunkt blot bagud med to, men herefter blev det aldrig rigtig spændende. Kolding øgede stille og roligt forspringet, og vi fortsatte med at træffe alt for mange dårlige beslutninger.

I vores mål stod Kristoffer Laursen en fornuftig kamp med fine redninger på oplagte chancer. Tilsammen havde Skanderborg keeperne 15 redninger, samme antal som Tim Winkler. KIF havde 43 afslutninger, hvor vi kun havde 38.

De sidste dage i ugen skal bruges på selvransagelse, inden vi igen er på hjemmebane til dobbeltstævnet på tirsdag, hvor vi tager imod SønderjyskE. Kvinderne møder Ajax Håndbolde, begge kampe kan ses på TV2 Sport.

Vores 25 mål blev scoret af Lars Skaarup, som blev kampens spiller med 7 mål, Morten Balling 4, Kristian Bonefeld 2, Mads Kalstrup 2, Mike Haack 2, Marcus Mørk 2 og Cornelius Kragh 2, Mathias Bitsch, Thomas Sommer Arnoldsen, Nicolai A. Nielsen og Hákun Teigum alle 1 mål.

Jens Christensen

Website Security Test