Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot og tæt kamp endte med nederlag

Webredaktør, udgivet d. 8. oktober, 2020

Referat Skanderborg Håndbold – Odense Håndbold 25-26 (16-12)

Onsdag aften var Skanderborgs Ligadamer yderst tæt på et point mod stjernerne fra Odense Håndbold. I en kamp der bølgede frem og tilbage, måtte Skanderborg desværre se sig slået 25-26 til allersidst.

Vi er yderst ærgerlige og skuffede over, at vi ikke lige fik sluttet med en scoring på det sidste angreb. Men vi er meget bevidste om, at hvis vi træffer gode beslutninger hver eneste gang, øger vi også chancen for at lykkes. Det sidste angreb var faktisk spillet rigtig fornuftigt, og selvom det endte med en angrebsfejl, er vi tilfredse med den tilspillede situation.

Vi er også glade for, at vi formåede at holde stand, selvom vi i lang tid spillede angreb langt under niveau. Det blev for individuelt og for ’hakkende’. Det står så i kontrast til resten af kampen, hvor vi virkelig fik spillet noget flot og effektivt angrebsspil.

Vi er ærgerlige. Det vil man altid være, når man ikke får point med fra tætte kampe. Men vi er også bevidste om, at vi skal blive ved med at træne godt, levere koncentrerede indsatser og træffe gode og velovervejede beslutninger” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligadamer skal næste fredag en tur til Holstebro. Næste hjemmekamp er tirsdag d. 20. oktober kl. 18:30 mod Ajax København. Kampen vises på TV2 Sport, men spilles også som en del af et dobbeltarrangement, hvor herrerne kl. 20:30 møder SønderjyskE. Vi har brug for så meget opbakning, vi kan få, og håber derfor at vi kan fylde hallen så meget, som det nu engang er tilladt!

Kampens spiller blev Katrine Larson.

Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 7, Emilie Ytting 4, Katrine Larson 4, Stine Baun 4, Caroline Rasmussen 2, Emilie Bech 1, Lotte Vestergaard 1, Mathilde Storgaard 1 og Stine Kristensen 1.

Website Security Test