Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Aftalen med vores fysioterapeut-team forlænges

Webredaktør, udgivet d. 14. oktober, 2020

Kathja Rasmusen er en vigtig brik i arbejdet med at holde vores spillere friske, forebygge skader og sørge for at skadede spillere kommer hurtigst muligt retur på håndboldbanen. Derfor er vi utrolig glade for at samarbejdet er blevet forlænget, så hun er en del af Skanderborg Håndbold indtil sommeren 2023. Kathja står i spidsen for vores meget kompetente fysioterapeut-team, hvor hun sammen med Line Lehmann sørger for diagnosticering og behandling af spillere i forbindelse med træning og kampe.

Kathja kom til Skanderborg Håndbold forud for sæsonen 2014/15 og har været en fast del af fysioterapeut-teamet lige siden. Det har været en sand fornøjelse at følge den faglige og menneskelige udvikling Kathja har gennemgået i de seneste seks år. Hun bringer en stor professionalisme og er en meget respekteret del af Skanderborg Håndbold.

Håndbold er en meget fysisk krævende sportsgren og derfor er det vigtigt at vi passer på vores spillere. Af den årsag er det afgørende at vi prioriterer at have et så kompetent team, som vi har i Skanderborg Håndbold. Det er én af vores competitive edges at have så fagligt dygtig en sundhedssektor, som spillerne stoler på og ved yder en stor indsats for at holde dem skadefri. Den rette behandling af spillere kan i det lange løb være karriereforlængende og på kort sigt betyde om en spiller bliver klar til en nærtstående kamp eller ej, hvilket i sidste ende kan betyde om vi får point eller ej.

Udover sit arbejde i Skanderborg Håndbold er Kathja pr. 1. juli i år blevet medejer af Fit&Sund Skanderborg og Skanderborg Idrætsklinik, hvor de blandt andet er specialister i behandling af idrætsskader samt fysisk- og skadesforebyggende træning.

//Karsten S. Nielsen
   Sportschef, Skanderborg Håndbold

Website Security Test