Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtig sejr i Vendsyssel

Webredaktør, udgivet d. 13. september, 2020

Referat Vendsyssel Håndbold – Skanderborg Håndbold 19-26 (11-14)

Skanderborgs Ligadamer kunne lørdag eftermiddag tage hjem med 2 point fra Nordjylland mod ligakonkurrenterne fra Vendsyssel Håndbold. En vigtig sejr i den forventede bundstrid:

Først og fremmest er det jo 2 point i en såkaldt 4-points-kamp. Det betyder rigtig meget for placeringskampen i bunden. At vi så tilmed kommer derfra med +7 mål er bare ekstra vigtigt i det indbyrdes regnskab.

Sejren skyldes dels nogle flotte individuelle præstationer af bl.a. Sophie Moth i målet, der slutter med en redningsprocent på 48%,men det var også resultatet af et yderst stærkt forsvar. Det var tydeligt, at spillerne følte sig godt forberedte og vidste, hvordan vi skulle gå til opgaven. Det må man bare sige, at de fik løst til topkarakter. Meget flot defensiv præstation.

Lige nu nyder vi sejren, men vi spiller allerede igen på onsdag, og der skal vi også levere en rigtig stor præstation, hvis vi skal have en chance for at få noget med. Sæsonen er lang endnu, og vi har meget hårdt arbejde foran os, men vi kan heldigvis se, at vi både individuelt og kollektivt rykker den rigtige vej med hastige skridt” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligadamer spiller hjemme igen på Fælleden på onsdag d. 16. september kl. 19:30 mod medaljeaspiranterne fra Viborg HK.

Skanderborgs målscorere: Stine Kristensen 6, Sofia Deen 5, Melina Kristensen 4, Emilie Bech 3, Emilie Ytting 3, Emma Ernst 3 og Stine Baun 2.

Website Security Test