Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Taber stort til København

Webredaktør, udgivet d. 1. september, 2020

Referat Skanderborg Håndbold – København Håndbold 23-38 (11-19)

Skanderborgs Ligadamer fik mandag et stort nederlag på hele 15 mål til København Håndbold. Efter en rigtig god præstation det første kvarters tid gik den ikke længere. Maria Hjertner fik gang i skudarmen, og som ventet begyndte også Mia Rej at finde hendes vanlige mål og assists.

Mathilde Storgaard

Det var kort sagt en rigtig dårlig kamp. At de får lov at lave så mange mål uforstyrret er langt fra godkendt. Det skal vi rette op på. Når dét er sagt, så er det dejligt at se, at vi ender på 23 mål og hele 13 forskellige målscorere. Det giver klart tro på, at vores koncentrerede indsatser til træning og kampe betaler sig. Det samme gælder det første kvarters tid, hvor forsvaret arbejder nøjagtigt, som vi gerne vil.

Det er en klassiker, men nu handler det om at kigge fremad mod næste opgave på lørdag mod Silkeborg-Voel” siger træner Peter Jagd

Lørdag aften skal Skanderborgs Ligadamer nemlig igen ’i ilden’, når de kl. 19:00 tager mod Silkeborg-Voel i Bambusa Kvindeligaen på hjemmebane på Fælleden.

Skanderborgs målscorere: Caroline Rasmussen 5, Emilie Bech 3, Sofia Deen 3, Mathilde Storgaard 2, Stine Kristensen 2, Alberte Ebler 1, Katrine Larson 1, Lotte Vestergaard 1, Sarah Kirkeløkke 1, Sarah Stougaard 1, Sophie Moth 1, Stine Baun 1 og Thea Rasmussen 1.

Website Security Test