Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

SYDBANK OPGRADERER TIL SØLV PARTNER

Jeanette, udgivet d. 1. september, 2020

Endnu en god nyhed! Sydbank Skanderborg har forlænget og opgraderet deres samarbejdsaftale til SØLV Partner – vi sætter stor pris på opbakningen og glæder os til samarbejdet med Rikke Steffensen og hendes team i banken.

Filialchef, Rikke Steffensen udtaler:

“I Sydbank har vi igen i år valgt at støtte Skanderborg Håndbold. Vi har opgraderet vores sponsorat til SØLV Partner, så I vil komme til at møde os både i Erhvervs-netværket og til hjemmekampene. Trine fra Skanderborg Håndbold er en ildsjæl og det kendetegner klubbens medlemmer og ansatte generelt. Klubben er en stor del af byen og af det kulturelle liv, så det er naturligt for os at være en del af dette og støtte op om aktiviteterne på Fælleden”.

Website Security Test