Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stjernespækket mandskab venter

Webredaktør, udgivet d. 23. september, 2020

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Team Esbjerg – Skanderborg Håndbold, Onsdag d. 23-09-20 i Blue Water Dokken kl. 18:30

I næste spillerunde venter et stjernespækket Team Esbjerg mandskab, der senest viste sin styrke ved at spille lige op med storholdet CMS Bucuresti.

Team Esbjerg er ligeledes gået ubesejret gennem alle kampene i ligaen indtil nu, hvilket må siges også at være en imponerende bedrift taget deres program med Champignons League og skadessituationen i betragtning.

Det bliver en sindssygt svær opgave der venter os, men samtidig glæder vi os helt enormt til at møde et klasse mandskab på en altid god og udebane i Esbjerg. Vi vidst i sidste uge mod Viborg at vi kan præstere på et højt niveau mod tophold i store perioder hvis alle på holdet stempler ind og bidrager. Det bliver sindssygt vigtigt igen at vi alle ramme dagen hvis vi skal kunne modstå det internationale tryk Team Esbjerg kommer med.

Mod Viborg lukker vi 36 scoringer ind, og det tal er vi nødt til at forsøge at reducere hvis det ikke skal blive en hård oplevelse onsdag aften i Esbjerg.

Vi er klar og har i de seneste kampe præsteret rigtig fint og vi vil give alt hvad vi har for at gøre det igen onsdag inden en kort kamp pause.

v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test