Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sikker sejr i lokalopgøret

Webredaktør, udgivet d. 3. september, 2020

Første kamp i en ny sæson er altid omgærdet med stor spænding og mange ubesvarede spørgsmål. Hvordan får vi arrangementet afviklet? Hvordan er spillet på banen? Vil TV dækningen påvirke de unge spillere? Og vil de unge få lige så meget spilletid som i træningskampene?

Der er mange spørgsmål, men alle kunne faktisk besvares med OK og flueben.

TV-kampen onsdag aften mod lokalrivalerne fra Århus Håndbold endte med en sikker sejr på 30-25 efter 16-13 ved halvleg.

De unge har virkelig været på banen i træningskampene og de kom også i spil fra kampens start.

Efter at Kristoffer Laursen havde skadet sin tommelfinger i kampen mod Team Sydhavsøerne, var ansvaret for målet og sidste skansen overladt til Salah Boutaf. Unge Pauli Jacobsen fra SHEA U19 var kaldt ind som reserve. Pauli er færing og papirerne og tøjet skulle lige nå at blive klar, men det lykkedes det hele.

Efter en knap så overbevisende start på kampen, kom Salah bedre og bedre med, samtidig med at forsvaret også blev bedre, hvor det primært var de rutinerede der styret slagets gang. I kampens start skiftes de 2 hold til at føre og Århus Håndbold var en overgang foran med 2 mål. Efter 20 min. spil stod det lige og herefter rykkede hjemmeholdet fra og sikrede en pauseføring på 16-13.

Første halvleg bød på masser af stemning fra SHEA hjørnet, specielt når én af de unge SHEA-drenge scorede – og det gjorde Thomas Sommer Arnoldsen 4 gange i 1. halvleg.

Thomas Sommer Arnoldsen. Foto: Ole Nielsen.

Efter pausen fortsatte Skanderborg det gode og solide forsvarsspil og føringen var en overgang på 6 mål. Kampen sluttede med en sikker 30-25 sejr, hvor det eneste som kunne få Nick Rasmussen op i det høje toneleje, var Salah´s to missede forsøg på tomt mål.

Holdet spiller næste kampe tirsdag aften kl. 20:00 på udebane mod Skjern, som tabte med 10 mål i deres første kamp ude mod SønderjyskE. Det må forventes at det er et tændt Skjern mandskab, der i et TV opgør, tager imod de grønne fra Skanderborg.

Skanderborgs 30 mål var fordelt på 11 spillere; Thomas Sommer Arnoldsen 8 (4), Cornelius Kragh 4, Mike Haack og Markus Mørk hver 3, Nicolai A. Nielsen, Hákun Teigum, Kristian Bonefeld, Mads Kalstrup og Mathias Bitch 2 mål, Lars Skaarup og Morten Balling hver 1.

Salah Boutaf stod med en redningsprocent på 35 og havde i alt 14 redninger, mod 5 redninger til de to Århusianske målvogtere.

Website Security Test