Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i vanskelig hjemmekamp

Webredaktør, udgivet d. 14. september, 2020

Nick Rasmussen var fint tilfreds efter kampen mod Ringsted og uortodokse Christian Dalmose.

Måltavlen sagde 29-25 efter de 2 x 30 minutter i en kamp, hvor vi havde teten hele kampen. Ringsted var foran med 1 mål efter 16 minutter i 1. halvleg, men ellers ikke.

Ringsted er en vanskelig modstander. Holdet spiller ofte lange, sikre angreb og mestrer især 7 mod 6 spillet. Det giver slet ikke den rytme, som vi normalt kender, og i en kamp hvor der kun bliver leveret 35 og 36 angreb, hvilket gør det lidt mere kedeligt at se på, og slet ikke det flow som vi helst vil spille.

Det var en nervepirrende optakt til kampen på spiller siden. Cornelius Kragh sad i sin bil i 25 minutter før kampstart, da svaret på hans corona test var ikke kommet. Svaret kom og testen var negativ, så han var klar til kamp. Dette betød også at Frederik Sommer Arnoldsen, der skule have afløst, måtte ud bag bænken.

Det var førte kamp hvor vi måtte have flere tilskuere i hallen, og det lykkedes at få flere ind og alt foregik rigtig fint med en fin kommunikation til tilskuerne.

Vi førte med 15-12 ved pausen og i anden halvleg startede Ringsted bedst og kom på uafgjort med 3 scoringer i træk. Herefter kom der igen gang i bredden på holdet, hvilket resulterede i 11 forskellige målscorer.

Kampen sluttede med en sikker sejr på 29-25. 3. kamp i træk med fuld udbytte – så vi nu ligger nr. 4 med 6 point, med samme pointtal som Aalborg Håndbold, GOG og SønderjyskE.

Mike Haack leverede igen en rigtig flot præstation. Hans indsat i såvel forsvar som angreb betyder, at Jonas Samuelssons afgang ikke har haft betydning for vores højre side. 7 scoringer på 8 forsøg taler sit tydelige sprog. Salah Boutaf fik scoret i tomt mål, hvilket udløste stor jubel, da det var hans 4. forsøg på tomt mål inden en scoring.

Vores 29 mål blev scoret af: Mike Haack 7, Morten Balling 5, Nicolai A Nielsen 4, Lars Skaarup og Markus Mørk hver 2, Kristian Bonefeld, Mads Kalstrup, Thomas Arnoldsen, Mathias Smed og Salah Boutaf alle 1 mål.

Næste kamp er generalprøven inden semifinalekampen i Santander Cup d. 26. september kl. 13:30 på Fælleden, når vi på torsdag skal op imod stærke TTH Holstebro på udebane. TTH Tabte deres opgør i denne runde til Sønderjyske med 33-28.

Vores ligakvinder i Bambusa kvindeligaen, kom rigtig flot ud af deres vigtigste kamp indtil nu, ude mod Vendsyssel i Syvsten hallen, hvor det blev til en meget sikker sejr på 26-19. Holdet har nu 3 hold under sig i rækken.

Website Security Test