Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Viborg HK

Webredaktør, udgivet d. 15. september, 2020

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Skanderborg Håndbold – Viborg HK, Onsdag 16/9-20 kl. 19:30 i Fælledhallen

Onsdag aften venter endnu et opgør i Bambusa Kvindeligaen når Viborg HK og derfor også flere tidligere Skanderborg piger kommer på besøg. Vi glæder os som altid meget til at gå på gulvet på hjemmebane. Viborg HK har op til denne sæson bevaret en stor del af den samme trup som de rådede over i den seneste sæson hvor de, inden Corona pandemien afsluttede turneringen, havde præsteret utrolig flot. De må derfor absolut regnes for en af medalje favoritterne i denne sæson. Viborg HK kommer som altid med en utrolig fart i kontrafasen og det handler om for os at komme hjem og modstå det tryk og den fysisk de kommer med. Dernæst skal vi defensivt som altid holde et vågnet øje med tidligere Skanderborg spiller Kristina Jørgensen.

Det bliver en kæmpe udfordring for os onsdag aften, og vi får det uden tvivl enorm svært i begge ender af banen. Vi skal forsøge at forsvare det vi står for som hold og spille disciplineret. Vi har i de seneste kampe fundet mere og mere sammen og det er målet at fortsætte det fokuserede arbejde onsdag aften. Vi er måske underdogs til kampen, men vi skal tvinge Viborg HK til at præstere og levere en god indsats for at få noget med hjem fra Skanderborg.  

Vi glæder os til at byde Viborg HK velkommen i Fælledhallen, hvor vi pga Covid-19 højst lukker 500 personer ind. Derfor gælder det ifølge officielle retningslinjer blandt andet, at kun hver anden stol må benyttes.Kommer du? så husk at registrere dig på COVID-19 registreringslisten her:

https://forms.gle/cQBcy1GZbmUMrLgU9

Covid-19 retningslinjer i Fælledhallen: Husk at holde afstand ved køb af billetter og sprit af inden du går ind i hallen for at finde din plads, hurtigst muligt.

Publikum opfordres til at blive siddende på deres pladser under kampen og udvise ansvarlig opførsel før, under og efter kampen.

Køb drikkevarer inden at du sætter dig og hold god afstand i køen.

Publikum opfordres ligeledes til at forlade hallen hurtigst muligt efter kampen og rydde op efter sig, så ingen andre skal røre ved øl- og/eller kaffebæger, foldeklapper og kampprogrammer osv.

Gæster der udviser symptomer på Covid-19 bør ikke møde frem, eller forlade spillestedet straks man føler sig syg.

Vi anbefaler at downloade appén “Smittestop”

Husk at komme i god tid, så der ikke opstår for lang kø ved billetsalget.

Se retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen herhttps://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar?fbclid=IwAR1289X94CpbZsEEWRDBEXhvYhAUto0XvMpwVHpvr7k8kWi-OZD-G5TX7nM
I tilfælde af at der har været et udbrud af Covid-19 i hallen under en af vores kampe, vil vi gøre alt for at kontakte dig. Du kan dog for en sikkerheds skyld holde dig orienteret på vores hjemmeside.

Billet købes ved indgangen for 50,- kr. med kontanter eller MobilePay. Der udleveres et glas vin, vand/øl eller kop kaffe i salgsboden i hallen, ved fremvisning af billetten.

Når I forlader hallen efter kampen foregår det via den tætteste nødudgang.
Dørene åbner kl. 18.30
Vi ses i hallen.

Website Security Test