Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Vendsyssel

Webredaktør, udgivet d. 10. september, 2020

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Vendsyssel Håndbold – Skanderborg Håndbold, lør. 12/9 kl. 15.00 i Drinx Arena i Sæby

Så venter en af de kampe man virkelig ser frem til, mod oprykkerne fra Vendsyssel Håndbold. Vi fandt sidste lørdag hjemme mod Silkeborg momentvist det bedste spil frem vi indtil nu har leveret i denne sæson, og det er målet at arbejde videre med disse takter lørdag. Der venter uden tvivl tilskuerne en kamp fyldt med fight og en masse små kampe i kampen, Vendsyssel kom i weekenden på tavlen med et enkelt point på udebane i Ajax.

Vi har i den forgange uge arbejdet stenhårdt på at blive klar og vi er nået et godt stykke af vejen. Det ændrer dog stadig ikke på vi er et meget nyt hold og vi stadig har gang i en proces der vil tage tid. Vi ved godt vi ikke kommer til at spille 60 minutter fantastisk håndbold, men hvert et minut vi har sammen er værdifuldt og skal arbejde på at finde i hinanden mere og mere. Vi skal mobilisere alt den energi vi har på at levere en indsats, og i de perioder spillet ikke fungerer optimalt må vi kæmpe det ekstra.

Vi glæder os til kampen! 

Vi ønsker dommere, Vendsyssel og tilskuere en rigtig god kamp!

 v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Website Security Test