Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt til kampen mod TMS Ringsted

Webredaktør, udgivet d. 11. september, 2020

Herreligatræner Nick Rasmussen: “Vi skal være meget vågne”.

Nick Rasmussen vil ikke blive overrasket over noget, når TMS Ringsted møder op til kamp på Fælleden lørdag kl. 15.00. Det er oprykkerne, med Christian Dalmose i spidsen, som kommer på besøg.

Holdet sprudler af optimisme og de kan finde på hvad som helst og vil prøve alt af, for at få det resultat de går efter – en sejr.

Marcus Mørk. Foto: Ole Nielsen.

TMS Ringsted kommer med 2 nederlag i bagagen, samt et snævert nederlag til Ribe-Esbjerg i Santander Cup, så de tørster helt sikkert efter en sejr.

Vi byder den tidligere Skanderborg spiller og SHEA elev, Martin Mauer Larsen velkommen tilbage i hallen. Han må sammen med Frank Mikkelsen i målet og markspillerne Morten Jensen og Oskar Rasmussen, betragtes som profilerne på holdet.

Vores egne herrer er kommet fint fra start, både i sidste hjemmekamp mod Århus, og specielt i tirsdagens opgør ude mod Skjern, som resulterede i en rigtig flot sejr, hvor bredden på holdet virkelig kom til udtryk. Sejreren over Skjern blev på 31-28, efter at vi havde været bagud ved pausen med 14-17 – uden på noget tidspunkt at miste overblikket eller troen på os selv. I skrivende stund indtager Skanderborg herrerne en 3. plads i Herrernes håndboldliga.

Vi glæder os til at åbne dørene og byde velkommen til vores hjemmepublikum, kampens modstandere fra TMS Ringsted og kampens dommere samt observatør.

Jens Christensen, formand

Website Security Test