Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Århus

Webredaktør, udgivet d. 1. september, 2020

Herreligatræner Nick Rasmussen: ”Vi glæder os helt vanvittigt!”

Det er med masser af gejst og glæde at Skanderborg mandskabet træder ind på banen til den første kamp i sæsonen, hvor der er point på spil.

Spillerne og staben omkring holdet, har været i gang siden uge 29 og nu er det endelig tid til at blive sluppet løs, hvilket alle glæder sig til.

Første kamp i turneringen er en hjemmekamp og et lokalopgør mod Århus Håndbold, en kamp der også vises på TV2 Sport, og netop det at første kamp også er et lokalopgør giver ekstra gejst og stemning.

Spillerne må desværre undvære den fulde opbakning, men vi ved at der vil være 500 tilskuere til kampen og alle er fra Skanderborg, da udeholdet kun må stille med i alt 30 personer inkl. holdet, staben og ledelsen.

Skanderborg har her i august udover træningskampe også spillet 2 runder i Santander Cup. Først blev AGF slået med 10 mål og i fredags var det Team Sydhavsøerne fra 1. division der var modstander, hvor herrerne kom hjem med en sejr på 25-22. Nu er holdet klar i lodtrækningspuljen til ¼ finalerne for 3. år i træk.

Holdet har spillet rigtig gode træningskampe med 3 sejre og 2 nederlag. Træningsturen til Norge blev aflyst på grund af Covid-19.

Gæsterne fra Århus møder op med mange nye spillere, da hele bagkæden er skiftet ud. Der er spændende navne imellem, bl.a. norske William Aar som en toneangivende spiller, ligesom Emil Jessen også skal vise det potentiale, som han viste frem i sidste sæson.

Hos vores egne er de unge spillere fra egne rækker faldet rigtig godt til. De er kendte spillere i træningssammenhæng i hele sidste sæson, og i træningskampene har de vist sig rigtig fint frem. Således har Thomas Sommer Arnoldsen i de sidste 3 kampe være topscorer på holdet.

Kampen mod Team Sydhavsøerne betød desværre en skade til Kristoffer Laursen i den ene tommelfinger, så han har hånden i gips i nogle uger. U19 målmand Pauli Jacobsen er skrevet på holdkortet, så han sammen med Salah Boutaf skal sikre den sidste skanse.

Jens Christensen

Website Security Test