Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Silkeborg-Voel

Webredaktør, udgivet d. 4. september, 2020

Optakt Bambusa Kvindeligaen, Skanderborg Håndbold – Silkeborg Voel KFUM, lørdag 5/9 kl. 19.00 på Fælleden

Der venter en svær opgave i lørdagens kamp mod Silkeborg Voel. Silkeborg mangler i opstarten Sofie Bæk, der endnu ikke er returneret fra hendes barsel, derudover kom Helene Kindberg desværre slemt til skade i opstarten, og aftenens kamp er derfor uden to centrale profiler. Med få ressourcer har Silkeborg dog i deres træningskampe præsteret på vanligt højt niveau. Derfor skal man ikke lade sig narre af deres turneringsstart hvor de led et stort nederlag til Herning Ikast.

Vi skal arbejde videre os selv, vi har i de forgange kampen i perioder modstået trykket utrolig flot. Dog har vi også i perioder lavet for mange uprovokerede fejl, og taget skud hvor forarbejdet ikke har været godt nok.  Det bliver helt centralt lørdag at vi kan lykkes med at få forsvaret i gang igen. Dernæst skal vi forsøge at spille med stor omtanke offensivt, for at undgå at Silkeborg for alvor for gang i deres kontrafase.  Vi har slidt hårdt for målene i nogle af kampene men angrebet bliver hele tiden bedre, og det er et fortsat fokus.

Det bliver særligt Jane Schumacher vi skal forsøge at få styr på, der styrer Silkeborg offensivt med hård hånd.  Det var en god oplevelse sidst vi spillede hjemme på fælled og vi håber vi igen kan få en god kamp.

Vi ønsker dommere, Silkeborg og tilskuere en rigtig god kamp!

 v/Træner Jeppe Vestergaard Kristensen

Kommer du? så husk at registrere dig på COVID-19 registreringslisten her: https://forms.gle/uyxXvKUeKzCJZJNg9

Covid-19 retningslinjer i Fælledhallen: Husk at holde afstand ved køb af billetter og sprit af inden du går ind i hallen for at finde din plads, hurtigst muligt. Udehold indgang A og Hjemmehold indgang B.

Publikum opfordres til at blive siddende på deres pladser under kampen og udvise ansvarlig opførsel før, under og efter kampen.

Køb drikkevarer inden at du sætter dig og hold god afstand i køen.

Publikum opfordres ligeledes til at forlade hallen hurtigst muligt efter kampen og rydde op efter sig, så ingen andre skal røre ved øl- og/eller kaffebæger, foldeklapper og kampprogrammer osv.

Gæster der udviser symptomer på Covid-19 bør ikke møde frem, eller forlade spillestedet straks man føler sig syg.

Vi anbefaler at downloade appén “Smittestop”

Husk at komme i god tid, så der ikke opstår for lang kø ved billetsalget.

Se retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen her: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar?fbclid=IwAR1289X94CpbZsEEWRDBEXhvYhAUto0XvMpwVHpvr7k8kWi-OZD-G5TX7nM
I tilfælde af at der har været et udbrud at Covid-19 i hallen under en af vores kampe, vil vi gøre alt for at kontakte dig. Du kan dog for en sikkerheds skyld holde dig orienteret på vores hjemmeside.

I Fælledhallen er der mulighed for at udeholdets fans kan komme ind med omkring 100 personer, de skal helst på forhånd registrere sig på Covid-19 registreringslisten som ligger her oven over.

Billet købes ved indgangen for 50,- kr. med kontanter eller MobilePay. Der udleveres et glas vin, vand/øl, eller kop kaffe i salgsboden i hallen, ved fremvisning af billetten.

Når I forlader hallen efter kampen foregår det via den tætteste nødudgang.
Dørene åbner kl. 18.00
Vi ses i hallen.

Website Security Test