Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nye spillere stemplede ind

Jeanette, udgivet d. 9. september, 2020

Det var en meget tilfreds Nick Rasmussen vi fangede umiddelbar efter sejren over Skjern i holdets 2. turneringskamp onsdag aften.

Specielt glædeligt var den bredde klubben viste, da der denne gang var nye navne på holdet der stemplede rigtig flot ind, i forhold til sejren over Århus Håndbold i den første kamp.

Sejren over Skjern blev på 31-28 efter en Skjern føring på 17-14 i pausen.

Kampen mellem de to grønblusede hold i herreligaen blev vist på TV 2 Sport, så vi havde de hvide udebanetrøjer i brug. Som kampen skred frem i 2. halvleg, var det de hvide trøjer der lyste op og fik masser af ros fra TV-kommentatorerne.

Første halvleg var ikke speciel god, da Skjern stod meget kompakt i forvaret, hvilket resulterede i at vi ikke lykkedes med at komme på kant eller få ro nok på til rigtig gode afslutninger. Skjern førte en overgang med 5 inden vi kom tilbage i kampen og kun var nede med 3 mål ved pausen.

I 2. halvleg fortsatte de dominerende spillere på Skanderborg holdet, med at æde sig langsomt ind på Skjern føringen, som blev hentet da der var spillet 48 minutter af kampen. Herefter kom vi i front 23-22 og formåede at holde fast.

I målet stod Salah Boutaf igen en rigtig flot kamp med 14 redninger og en redningsprocent på 35.

Blandt bagspillerne var det de rutinerede kræfter, som klarede sig rigtig flot og en veloplagt Morten Balling styrede spillet og Marcus Mørk viste virkelig høj klasse sammen med Kristian Bonefeld. På venstre fløj var Lars Skaarup virkelig stærkt spillende og sikker i sine afslutninger.

Til slut ar føringen oppe på 5 mål, inden Skjern fik pyntet på resultatet med de sidste scoringer.

Marcus Mørk og Lars Skårup scorede hver 7 mål, Kristian Bonefeld og Morten Balling hver 5, Nikolai A. Nielsen 3, Mike Haack 2, Cornelius Kragh og Mads Kalstrup hver 1.

Næste kamp for Skanderborgs herrer er på lørdag kl. 15:00, hvor TMS Ringsted kommer på besøg med en gammel SHEA- og Skanderborg spiller på holdkortet – Martin Mauer Larsen.

Website Security Test