Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kampreferat TTH Holstebro

Webredaktør, udgivet d. 18. september, 2020

Der er ting der skal rettes. Den svære udekamp torsdag aften mod TTH Holstebro blev en svær opgave, så svær at vi måtte rejse hjem med et nederlag på 34-27 efter at have været nede ved pausen med 18-14.

TTH Holstebro er det mandskab i ligaen som vi historisk har haft det sværrest imod. Den første sejr fik vi i sidste sæsons hjemmekamp ellers var rækken af nederlag mod TTH lang.

Kampens startede meget lige og de 2 hold fulgtes pænt ad de første 20 minutter, hvorefter TTH begyndte at trække fra og førte med 4 mål ved pausen.

I anden halvleg kom vi lidt mere med, men kom aldrig tætte på end bagud med 2 mål. Herefter trak hjemmeholdet fra og førte en overgang med 9 mål, inden vi fik pyntet på resultatet mod slutningen af kampen, hvor det var næsten hele den unge garde som var på banen.

Der er bestemt noget at tage med hjem og lære af, inden vi hjemme i 8660 – forhåbentlig foran en delvis fyldt grøn hal, skal ud i den ultimative knald eller fald kamp mod samme modstander, når vi lørdag d. 26. september, byder indenfor kl. 13:30 til semifinalekampen i Santander Cup.

Nick Rasmussen hæfter sig især ved, at vi ikke som i de tidligere kampe, stod ordentlig i det defensive mand-mod-mand spil. Her hang vi simpelthen ikke godt nok sammen. Det betød også at redningsprocenten faldt lidt for Salah Boutaf i målet, hvor han denne gang endte med 9 redninger og 24 procent.

Der var flere tekniske fejl i angrebsspillet og med 27 scoringer skulle vi have været tættere på TTH. Magnus Bramming bliver topscorer med 9 mål og Nikolai Enderleit og Johan Meklenborg score hvert 4 mål. Det er netop de 3 profiler, der skal holdes et vågent øje med i semifinalekampen.

Nick Rasmussen glæder sig meget til kampen. Nu er der eftermiddagstræning fredag og fra på mandag af er der fuldt fokus på den næste opgave mod TTH, hvor samspillet i forsvaret er øverst på programmet.

Skanderborgs 27 scoringer blev fordelt på 11 mand: Morten Balling som topscorer med 7 scoringer, Hákun Teigum, Marcus Mørk og Cornelius Kragh alle 3, Nicolai A. Nielsen, Lars Skaarup, Thomas Sommer Arnoldsen og Mathias Bitch alle 2, Mike Haack, Kristian Bonefeld, og Mads Kalstrup.

Jens Christensen

Website Security Test