Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kampreferat semifinale Santander Cup mod TTH Holstebro

Webredaktør, udgivet d. 28. september, 2020

Vi fejlede til sidst.

Santander Cup semifinalekampen lørdag hjemme mod TTH Holstebro blev en fantastisk flot håndboldkamp. Begge mandskaber var opsat på at spille og gav hinanden kamp til stregen. Kampen var meget lige, men i de sidste 10 minutter gik vi i stå med scoringerne og når gæsterne score 4 gange i streg og Richard Frisk lukker af i målet, bliver det svært at vinde. Slutfacit og en sejr til gæsterne på 28-29, efter en pauseføring til Skanderborg på 17-16.

Foto: Ry-foto.dk Per Bille

Skanderborg har haft mange store oplevelser og flotte resultater i de senere års Santander Cup kampe. Vind eller forsvind kampe, hvor det hele tiden har gjaldt om at vinde og komme videre til næste store oplevelse, har passet holdet godt. Dette håber vi på fortsætter, når vi i dette års Santander Cup 20/21 skal spille kvartfinale. Modstanderen blev Skjern på udebane, som vi møder d. 10. eller 11. november. En svær men ikke umulig opgave.

Lørdagens kamp var som sagt meget seværdig og selvom vi pludselig måtte nedjustere antallet af tilskuere til max. 500 inkl. alle i hallen, havde vi frygtet for stemningen. Det var der dog ingen grund til. Stemningen var i top og vi leverede en rigtig flot ramme med et dejligt medlevende publikum, som kampen igennem havde svært ved at holde sig i sæderne til den meget lige kamp.

TTH kom foran, men vi var hurtigt tilbage. Vores bagspillere Bitsch, Balling og Kragh bombede løs og scorede i 1. halvleg 10 kasser til sammen. Hele halvlegen var lige, og da Kristoffer Laursen kom ind efter 20 minutters spil, lukkede han af i målet og vi kunne gå til pausen med en føring på 17-16. Kristoffer Laursen har været ude med en brækket knogle i hånden siden kampen mod Team Sydhavsøerne d. 28.08.

I anden halvleg fortsatte den jævnbyrdige kamp, men et par udvisninger til TTH gav os lidt luft og vi kom i front med 3 mål for første gang i kampen. Vi havde 4 chancer for at øge føringen, men i stedet begyndte Johan Meklenborg virkelig at træde i karakter. Med Meklenborg i bagkæden og Richard Frisk i målet, tog gæsterne desværre sejren med hjem. Vi var lige ved og næsten, da Morten Balling kom til en reel afslutning i de sidste sekunder, men Richard Frisk i TTH-målet tog afslutningen uden de store problemer.

Hvis kampen var endt uafgjort, havde det betydet forlænget spilletid, men i stedet kunne TTH gøre sig klar til finalen, som de selv skulle lægge halgulv til efter lodtrækningen i den anden kamp, hvor GOG slog BSH. Finalekampen endte med en GOG-sejr.

Vores målscorer var: Mike Haack 7, Morten Balling 6, Mathias Bitsch 5, Cornelius Kragh 3, Thomas Sommer Arnoldsen og Marcus Mørk hver 2, Kristian Bonefeld, Mads Kalstrup og Nicolaj A. Nielsen alle 1.

Johan Meklenborg blev topscorer og kampens spiller med sine 9 scoringer på 10 forsøg.

Næste kamp for Skanderborgs herrer er 5. runde i turnering, her venter en svær udebanekamp imod Ålborg Håndbold lørdag d. 03.10 kl. 14:00. Det er den første af hele 7 kampe i oktober måned.

Jens  Christensen

Website Security Test