Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot præstation i snævert nederlag

Webredaktør, udgivet d. 6. september, 2020

Referat Skanderborg Håndbold – Silkeborg-Voel KFUM 25-27 (8-12)

Skanderborgs Ligadamer tabte lørdag aften med to mål til Silkeborg-Voel og kom derfor fra kampen med 0 point. Den gode præstation overskygger dog skuffelsen over nederlaget.

Vi er konkurrencemennesker, og derfor stiller vi os aldrig tilfredse med at tabe kampe. Men vi er rigtig godt tilfredse med præstationen. Gennem næsten alle 60 minutter leverer alle spillere en rigtig god indsats, hvor vi får spillet os til gode chancer, taget nogle gode returløb og ikke mindst overholdt aftalerne defensivt. Det gav ikke en sejr i dag, men stor ros til pigerne for en flot indsats. Nu skal vi tilbage på gulvet og levere yderligere koncentrerede indsatser til træning, så vi er klar til en ny kamp på lørdag i Vendsyssel ” siger træner Peter Jagd.

Kampens spiller blev Stine Kristensen, med en flot præstation i begge ender.

Lørdag d. 12. september skal Skanderborgs Ligadamer en tur til Vendsyssel og spille. Næste hjemmekamp i Bambusa Kvindeligaen er onsdag d. 16. september kl. 19:30 på Fælleden mod medaljeaspiranterne fra Viborg HK.

Skanderborgs målscorere: Stine Baun 6, Sofia Deen 3, Stine Kristensen 3, Melina Kristensen 3, Caroline Rasmussen 2, Emilie Ytting 2, Katrine Larson 2, Sarah Stougaard 2, Sarah Kirkeløkke 1 og Mathilde Storgaard 1.

Website Security Test