Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ærgerligt nederlag i tæt opgør til Team Esbjerg

Webredaktør, udgivet d. 23. september, 2020

Referat Team Esbjerg – Skanderborg Håndbold 27-24 (13-11)

Skanderborgs Ligadamer måtte rejse skuffede hjem fra Esbjerg, efter de onsdag aften tabte 27-24 til verdensstjernerne fra Team Esbjerg. Skanderborg var ellers foran både 15-19 og 19-22, men måtte se sig slået i de sidste minutter. Alligevel er det iflg. assistenttræner Peter Jagd en ’god’ måde at være ærgerlige på.

At vi kan stå og være ærgerlige efter kampen er både ærgerligt og fedt. Ærgerligt fordi vi ikke lige fik afgjort kampen til vores fordel, med samtidigt en fed måde at være ærgerlige på, fordi vi leverer en rigtig god præstation.

Jeg synes egentlig ikke, at Esbjerg spiller en decideret dårlig kamp. Jeg synes, det er vores egen fortjeneste, at vi så langt inde i kampen er med. Det er rigtig dejligt! Det vidner om høj kvalitet på holdet. Nu skal vi så hjem og have kigget på både de minutter, hvor vi er rigtig gode, samt de minutter, hvor vi skal være dygtigere næste gang” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligadamer skal næste gang ’i ilden’ onsdag d. 7. oktober kl. 20:30 mod Odense Håndbold på Fælleden. Kampen spilles som en del af et dobbeltarrangement, hvor herrerne åbner aftenen med et opgør mod Ribe-Esbjerg kl. 18:15.

Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 6, Stine Baun 3, Emilie Bech 2, Melina Kristensen 2, Emilie Ytting 2, Katrine Larson 2, Stine Kristensen 2, Caroline Rasmussen 1, Sarah Kirkeløkke 1, Lotte Vestergaard 1, Emma Ernst 1 og Mathilde Storgaard 1.

Website Security Test