Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vi er i ¼ finalen for 3. år i træk

Webredaktør, udgivet d. 30. august, 2020

Skanderborgs håndboldherrer tog den rigtig lange tur fredag til Maribo Hallen, for at møde Sydhavsøerne, som spiller i 1. division.

På papiret ingen tvivl om favoritværdigheden, men som kampen skred frem, kom der dog rigtig pokalstemning i kampen i Santander Cup.

Vi vandt kampen med 25-22 efter en føring ved pausen på 15-8, og er nu i kvartfinalen i Santander Cup for 3. år i træk. Paradoksalt nok samtidig med at nyheden om aflysningen af Santander final4, hvor vi har spillet os til deltagelse 3 gange.

Da vi først var spillet ind på banen i den stemningsfulde Maribo Hal, fik vi vist os frem fra den gode side.

Efter 10 minutters spil førte vi med 4-3 og dette blev de næste 10 minutter til 10-3, inden Sydhavsøerne igen fik scoret.

Det var et meget stærkt forsvar der stod foran en meget velspillende Kristoffer Laursen i målet.

Pause stillingen var en føring på 15-8.

I anden halvleg blev det lidt mere ujævnt – uden at vi dog mistede grebet om kampen, men langsom sneg hjemmeholdet sig ind i kampen og spændingen steg. Med 10 minutter igen var Sydhavsøerne kommet på 17-18 og så skulle der igen trækkes fra.

Nick Rasmussen gik i de sidste 10 minutter over til 7 mod 6 spillet og så kom vi foran med 5 mål inden hjemmeholdet reducerede til 22-25.

Slutfløjt og i kvartfinalen for 3. år i træk.

Så skulle der lige lidt mad indenbords, inden Bus Peter kunne fløjte til afgang kl 22.44

De 25 mål blev scoret af 10 spillere. For 3. gang i træk blev Thomas Sommer Arnoldsen topscorer med 5 – heraf 3 på straffe. Nicolai A. Nielsen, Hàkun Teigum, Mathias Bitch, Cornelius Kragh og Marcus Mørk alle 3 sidstnævnte 1 på straffe, Lars Skårup og Mike Hack hver 2 og Kristian Bonefeld  1 mål

Formand Jens Christensen

Website Security Test