Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ude af pokalturneringen

Webredaktør, udgivet d. 28. august, 2020

Referat Skanderborg Håndbold – Odense Håndbold 18-32 (9-17)

Skanderborgs Ligakvinder røg fredag aften ud af Santander Cup’en i 1/8-dels finalen til et stjernespækket Odense-mandskab. Selvom Skanderborg hang godt på i starten af 1. halvleg, var der aldrig tvivl om sejren, og et Odense-mandskab med bl.a. Mie Højlund, Nycke Groot og Helena Elver i bagkæden kunne sikkert hive sejren hjem.

“Vi vidste, at det ville blive en rigtig svær opgave, og det fik vi da også hurtigt bekræftet. Men selvom resultatet ligner en ydmygelse, og der aldrig var tvivl om resultatet, er det ikke den fornemmelse vi står med. Vi lykkes i rigtig mange af de situationer, vi gerne vil. Får i mange forsvar presset dem ud i de situationer, vi gerne vil, og får også en masse redninger på det. Det giver rigtig god tro på det fremadrettede arbejde.”

”Nu har vi en fridag lørdag, men allerede søndag morgen møder vi ind til evaluering, taktik og haltræning, så vi er klar til endnu en kamp mandag” siger assistenttræner Peter Jagd.

Ayaka Ikehara blev kampens spiller.

Mandag møder Skanderborgs Ligakvinder nemlig København Håndbold i Bambusa Kvindeligaen på Fælleden kl. 19:00

Skanderborgs målscorere: Katrine Larson 4, Sarah Stougaard 4, Sofia Deen 4, Mathilde Storgaard 2, Caroline Rasmussen 1, Melina Kristensen 1, Sarah Kirkeløkke 1 og Stine Baun 1.

Website Security Test