Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborgs Ligakvinder fik hård start på ligasæsonen

Webredaktør, udgivet d. 25. august, 2020

Referat Aarhus United – Skanderborg Håndbold 31-18 (16-9)

Årets sæsonpremiere blev for Skanderborgs Ligakvinder skudt i gang tirsdag aften i Aarhus. Her måtte damerne tage hjem med et klart nederlag, men også med mange værdifulde erfaringer i bagagen.

Vi fik en rigtig god start på kampen: Vi fik trykket kontrafasen, givet de chancer væk vi gerne ville og kom selv til mange fine chancer. Det begyndte dog at ændre sig omkring det 17. minut, hvor vi fra 9-8 gik til pause bagud 16-9. Vi kom desværre aldrig tæt på, og dét sammen med at vi fik skudt deres målvogtere til hhv. 58% og 67% gjorde nederlaget stort.

Heldigvis blev vi mange erfaringer rigere. Vi gør det rigtige i mange situationer, men kommer lige for sent, får ikke taget duellerne på det rigtige tidspunkt eller får ikke bakket op på de helt rigtige tidspunkter. Det skal vi nok komme efter! Og allerede på fredag bliver vi matchet på allerøverste hylde, når vi skal forsøge at være endnu hurtigere og skarpere på tingene mod Odense Håndbold” siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligakvinder har nu to hjemmekampe kort efter hinanden. På fredag kommer Odense Håndbold på besøg på Fælleden til Santander Cup 1/8-dels finale kl. 18:30, og allerede mandag møder damerne København Håndbold kl. 19:00 i Bambusa Kvindeligaen, ligeledes på Fælleden.

Website Security Test