Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr over Aalborg og endnu en flot forsvarsindsats af herrerne

Jeanette, udgivet d. 4. august, 2020

Det stabile og solide forsvarsspil har været kendetegnet for Skanderborg i de første 2 træningskampe mod Sønderjyske og Skjern, og styrken i forsvaret blev yderligere understreget i mandagens opgør mod de danske mestre fra Aalborg.

Aalborg er et hold som vi de sidste 5 sæsoner har haft et godt tag på i Jutlander Bank Arena, hvor det endnu engang blev til en sejr på 27-20, efter det stod lige 13-13 ved pausen.

Kampen var fra start helt lige og de 2 hold fulgtes tæt igennem hele halvlegen, dog med et lille forspring til os med 5 minutter igen.

Forsvaret med Kristofer Laursen i spidsen var solidt og trods stærkt pres fra Aalborgs bagkæde, lykkedes det dem ikke at komme igennem det grønne forvar.

Efter 10 minutters spil i 2. halvleg kom Skanderborg i front ved storspillende Mike Haack på højre fløj, som gjorde det til 18-17. Det blev 18-19 efter 16. minutters spil, men så lukkede Salah Boutaf af i målet med flotte redninger og kun 2 scoringer i resten af halvlegen til Aalborg, mens vi fortsatte med skiftende målscorer til slutresultatet 27-20.

En meget flot og fortjent sejr i den 3. træningskamp inden turneringsopstarten.

De 27 scoringer blev fordelt således: Mathias Bitch og Mike Haack hver 6, Cornelius Kragh 3, Nicolai Nielsen, Hàkun Teigum, Kristian Bonefeld, Lars Skaarup og Morten Balling 2, Thomas Sommer Arnoldsen og Mads Kalstrup hver 1.

Holdet spiller næste træningskamp på onsdag mod Ribe-Esbjerg i Strib i forbindelse med træningslejr.

Website Security Test