Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Santander Final4 aflyst

Jeanette, udgivet d. 27. august, 2020

Så er det endegyldigt at Santander Final4 i Boxen i Herning d. 26. og 27. september er aflyst.

De 4 deltagende klubber Skanderborg, BSH, TTH Holstebro og GOG har virkelig forsøgt at få svar på hvilke muligheder for afholdelse ift. de Corona restriktioner der nu er, men det vil aldrig blive den håndboldfest alle har set frem til.

Skanderborg Håndbold har i forbindelse med salg af Støttepakker peget på muligheden for at donere beløbet for de købte billetter til Skanderborg Håndbold hvis Final4 blev aflyst.

Vi har stadig åben for denne støtte til klubben via www.stoet-os.dk, men først skal de som stadig har billetter til Final4 ind forbi www.ticketmaster.dk og bede om at få pengene tilbage. Der er en frist for dette til d. 1. oktober 2020.

Nedenstående er hvad DF-H har meddelt i dag torsdag d. 27. aug. kl. 13:00.

Santander Final4 2019, der oprindelig skulle have været afviklet i marts i år og siden hen blev udskudt af flere omgange, er nu desværre endegyldigt aflyst. Det sker på baggrund af de mange restriktioner og den store usikkerhed Covid-19 har medført.


Billetkøbere kan vælge at beholde deres billet til næste års Santander Final4 i Jyske Bank Boxen eller få den refunderet via Ticketmaster senest d. 1. oktober i år.

Divisionsforeningen Håndbold er arrangør, og her beklager direktør, Thomas Christensen, aflysningen:  

”Vi er utroligt ærgerlige over, at det ikke er muligt at afholde dette års Santander Final4. Det er i særdeleshed synd for de fire deltagende klubber og deres mange fans, men omstændighederne omkring Covid-19 og de for nuværende udstukne retningslinjer af regeringen, gør det ikke muligt at holde den store håndboldfest, et Santander Final4 altid er. Vi beklager meget, at det er endt sådan i denne omgang, men vi håber – og vil arbejde hårdt for – at kunne vende tilbage stærkere end nogensinde til næste år”. 

Website Security Test